Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
27 февруари 2017
Мислења
445
Поени од реакции
883
Ja kad sam zadnji put dao diogen i objasnio kako se može gledat u stb, sutra stalo na taj naćin.. I onda sam se zajebavao 5 dana da skužim kako i tek uz pomoć uspio..
Автоматски споено мислење:

Mozda sam i vlasniku dao i objasnio haha.. Bio mi nepoznat nik... Ali sta ću.. Reko da ljudi gledaju i eto sranja.. Nemora bit da je povezano ali mozda...
daj sad objasni na sigurno:)
 
Член од
27 мај 2016
Мислења
57
Поени од реакции
65
Kad si hteo da ispadnes jack,eto i mandrak11 se javio a i dalje je ne poznat.Pa sad ga ti znaj...Zacudio si me izjavom a inace si ne poverljiv,eto BURMANU i meni nebi sigurno dao ...he...he... a znamo se cetvrt veka.

I pitanje za mandraka,kako si se prepoznao o_Ova tema ima ogroman broj korisnika,a i odmah si se javio kao da pomno pratis desavanja.Samo sam primetio....
Pa lako sam se prepoznao osim ako nas nije bilo mnogo kojima je dux4 to objasnio:
pitao sam javno na SF-u kako se gleda diogen na androidu, čovek odgovorio javno da može na stb-u, ja mu poslao na pm i pitao kako, čovek mi objasnio i proradilo, jedino što nisam imao sreće da je stalo za dan-dva pa sada misli da sam ja kriv za to. Loš tajming za mene, šta ćeš ;) Sada mi čovek ne veruje a ja ni kriv ni dužan ali hvala mu svakako.
 
Член од
8 април 2017
Мислења
1.838
Поени од реакции
3.091
Член од
7 јуни 2011
Мислења
143
Поени од реакции
56
каде можам да најдам диоген листа за да купам, или контакт во порака ?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom