- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 446
- Поени од реакции
- 884
menesi zaboravio
Attachments
-
14,4 KB Прегледи: 130
menesi zaboravio
ovako ide taj pm za tu listu koja jos radi i da gledam ju ...........Автоматски споено мислење:
Jednom clanu ovdje za 4 dana ce bit 4 godine kako sam mu dao listu i jos radi,posto vidim da radi nek se ovdje javi
jel neznam koji je da dobi nesto extra zavredio je.Pa ako vidis ovaj post na pm se javi.
Lista je izvadena 2016.god.
Автоматски споено мислење:
Znaci skoro ce 5 godina kako izvadena,super na pm mi posalji ono pa cu ti poslatovako ide taj pm za tu listu koja jos radi i da gledam ju ...........
"23 декември 2016
ubaci si tu kojima sam dao vec im radi 6 mjeseci ali ne diraj ju jelvise ju nikad neces gledat server
inace super lista neda se skenirat nikako poz... poklon za blagdane od mene nikom ni rijec da sam ti dao"
Hvala dsuki1966 jos jednom!
Tvoja nema bolje nek se onaj skup kanala ..........koja to lista ima
Vis drugi put se ne zezajzezose nisam dobio.ali nije frka
Sad nije vise tajna Nisi dobro editovao link.ovako ide taj pm za tu listu koja jos radi i da gledam ju ...........
"23 декември 2016
ffffff ,ff ff ff ff ff
ubaci si tu kojima sam dao vec im radi 6 mjeseci ali ne diraj ju jelvise ju nikad neces gledat server
inace super lista neda se skenirat nikako poz... poklon za blagdane od mene nikom ni rijec da sam ti dao"
Hvala dsuki1966 jos jednom!
Ok ostavite mu ju nek gleda gresku je napravio,nebi bilo fer sad prema njemu.Sad nije vise tajna Nisi dobro editovao link.
Ma sve pet slozit cu ti ja 5 drugih i miran si do penzije ne brini.Ko radi taj gresi,da su bili fer mogli su ju negirat al teski picajzli su ovdje.sta se onaj datum povezao sa linkom ,, ,,bezze,,,haha al valjda se visse ne vidi ,,,,hvaladsuki1966 jos jednom to mi je u TV lista bez jednog trzaja skoro 5 god radi ...izvinjavam se dsuki stose vidjela lista.
Dobice on bolje ne brini,moje liste ne staju i ne dijelim ko ovaj crven repic trecerazredne na stotine a ne vrede za jednu dobru.Gde si i ti coveka vukao za jezik. Neko ko navata jednu listu ostane i bez nje. Covek bio prezadovoljan a sada pojeo go...
Neko ko gleda TV dovoljna mu je i lista sa jednom konekcijom ali da traje, a ne ove od 3k koje crknu preko noci.