Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
29 јануари 2018
Мислења
70
Поени од реакции
59
objasni coveku kako to radi besplatno,,,nek gleda covek
Nikako treba user pass il email i dobro volja onog koji placa da ga ne sutne van nakon 5 minuta i promjeni lozinku.Plus treba nekog da mu da naloge te naravno ko moze izvadit.
A moze i ove javne isprobavat al nema vajde od toga vecina tih ne radi.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.261
Поени од реакции
8.513
Nikako treba user pass il email i dobro volja onog koji placa da ga ne sutne van nakon 5 minuta i promjeni lozinku.Plus treba nekog da mu da naloge te naravno ko moze izvadit.
A moze i ove javne isprobavat al nema vajde od toga vecina tih ne radi.
Јавните може некое и да работи, шансата е едно од милион ама и да се најде кое работи тоа е одреден период и потоа или корисникот ќе го заклучи профилот или ќе смени целосно пасворд.

Еднаш некој тука ми имаше дадено така од Disney+ јавен профил од некого, го испробав една недела, можеби и помалку па потоа сменија пасворд, толку од користењето.

Член од
7 октомври 2020
Мислења
311
Поени од реакции
435
Svi streaming servisi su uveli opciju da vlasnik sam može izbrisati lažnog korisnika tako da jedino ostaje opcija plati pa gledaj a sad ako netko zna drugi sistem svaka mu čast.

Член од
7 октомври 2020
Мислења
311
Поени од реакции
435
Член од
17 ноември 2024
Мислења
62
Поени од реакции
56
Bez alata nema zanata.
Автоматски споено мислење:

Pa objasni na koji način doći do toga u pp.
Pa dal sam go na jedan ovde na pp on i dalje hoce da dobije pass.Daze je razocarovan da moze da se gleda dzjaba i hoce pass.Kako se vidi na slika nisam se logiral uobste.Znaci taj palestinac koj gi sredil dobro uradil svoj rad daze stavil i 10 servera koj mozes da gledas ako nesto ti se sjebe.

Член од
7 октомври 2020
Мислења
311
Поени од реакции
435
Pa dal sam go na jedan ovde na pp on i dalje hoce da dobije pass.Daze je razocarovan da moze da se gleda dzjaba i hoce pass.Kako se vidi na slika nisam se logiral uobste.Znaci taj palestinac koj gi sredil dobro uradil svoj rad daze stavil i 10 servera koj mozes da gledas ako nesto ti se sjebe.
Ok,koji streaming servis se nudi?

Член од
17 ноември 2024
Мислења
62
Поени од реакции
56
Ok,koji streaming servis se nudi?
Vecina ovi filma i serjali sa skinati 1/1 ot ovi servisi.Na neki smanjen bitrejd ali to redko se desava.Ako hocete da gledate sa vurhunski kvalitet skinete ot neki toren sajt
Dolby Atmos versija.
Tako da zkljucimo da se placa za filmove e prava ludost.Ejedino trenutno sto stoj da se plati neki live prenos na utakmica sve ostalo moze da se nadzje u internet.

Член од
7 октомври 2020
Мислења
311
Поени од реакции
435
Većina ovih filmova i serija se preuzima 1/1 s ovih servisa. U nekom trenutku brzina prijenosa se smanjuje, ali to se rijetko događa, ako želite gledati u najvišoj kvaliteti, preuzmite s torrent stranice.
Dolby Atmos verzija.
Tako da zaključujemo da je plaćanje filmova čista ludnica što se trenutno isplati platiti prijenos utakmice uživo, sve ostalo se može naći na internetu.

[/CITAT]
Sve to stoji a i sve sam to probao pa sam došao do zaključka da je bolje legalni servis pa u miru gledaš što želiš,naravno to je moje mišljenje pa se stoga ne mora svatko složiti što ja mislim.

Kajgana Shop

На врв Bottom