Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
29 јануари 2018
Мислења
46
Поени од реакции
47
objasni coveku kako to radi besplatno,,,nek gleda covek
Nikako treba user pass il email i dobro volja onog koji placa da ga ne sutne van nakon 5 minuta i promjeni lozinku.Plus treba nekog da mu da naloge te naravno ko moze izvadit.
A moze i ove javne isprobavat al nema vajde od toga vecina tih ne radi.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.033
Поени од реакции
8.352
Nikako treba user pass il email i dobro volja onog koji placa da ga ne sutne van nakon 5 minuta i promjeni lozinku.Plus treba nekog da mu da naloge te naravno ko moze izvadit.
A moze i ove javne isprobavat al nema vajde od toga vecina tih ne radi.
Јавните може некое и да работи, шансата е едно од милион ама и да се најде кое работи тоа е одреден период и потоа или корисникот ќе го заклучи профилот или ќе смени целосно пасворд.

Еднаш некој тука ми имаше дадено така од Disney+ јавен профил од некого, го испробав една недела, можеби и помалку па потоа сменија пасворд, толку од користењето.

Член од
7 октомври 2020
Мислења
295
Поени од реакции
432
Svi streaming servisi su uveli opciju da vlasnik sam može izbrisati lažnog korisnika tako da jedino ostaje opcija plati pa gledaj a sad ako netko zna drugi sistem svaka mu čast.

Член од
7 октомври 2020
Мислења
295
Поени од реакции
432
Член од
17 ноември 2024
Мислења
48
Поени од реакции
48
Bez alata nema zanata.
Автоматски споено мислење:

Pa objasni na koji način doći do toga u pp.
Pa dal sam go na jedan ovde na pp on i dalje hoce da dobije pass.Daze je razocarovan da moze da se gleda dzjaba i hoce pass.Kako se vidi na slika nisam se logiral uobste.Znaci taj palestinac koj gi sredil dobro uradil svoj rad daze stavil i 10 servera koj mozes da gledas ako nesto ti se sjebe.

Член од
7 октомври 2020
Мислења
295
Поени од реакции
432
Pa dal sam go na jedan ovde na pp on i dalje hoce da dobije pass.Daze je razocarovan da moze da se gleda dzjaba i hoce pass.Kako se vidi na slika nisam se logiral uobste.Znaci taj palestinac koj gi sredil dobro uradil svoj rad daze stavil i 10 servera koj mozes da gledas ako nesto ti se sjebe.
Ok,koji streaming servis se nudi?

Kajgana Shop

На врв Bottom