Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
@panelrazarac nista osobno Elmo ti stavio prezime i ime ovdje ja sam malo istrazivao zar si ti stvarno onaj zapovjednik 7 gardijske brigade(PUME) iz Varazdina.
Netacno i nije Elmo nego ELMU. stavio sam javne podatke koji su dostupni svima jel radi se o poticaju vlade hrvatske za uzgoj mesa peradi. Koga vise interesuje moze sve te informacije da provjeri ovdje :

Член од
10 јуни 2016
Мислења
14
Поени од реакции
18
Davne 1963 godine je standardni video format bio 405 x 625 piksela. Danas je to 1920 x 1080. Od 2012 godine polako se probija na tržištu iz filmske industrije i nova generacija Ultra High Definition ili Ultra HD ili Quad Full HD rezolucija u komercijalne svrhe nazvana 4K. Rezolucija je dobila izravno ime prema horizontalnoj razlučivosti prikaza video/filmskih sadržaja dok formati 720p i 1080 p su dobili ime prema vertikalnoj rezoluciji. Postoji nekoliko 4K rezolucija, svaka s različitim proporcijama vezanim uz različite uređaje.
4K/2K i 4Kx2K od 4096 x 2160 piksela rezolucije, dvostruko je veća od 1080 p (to je 8.847.360 piksela, ili 8.84 MP) i Quad HD od 3840 x 2160 piksela omjera zaslona 1.78 : 1. Potonja nije stvarni 4K. Navedene rezolucije su namijenjene HDTV uređajima. Postoje i druge razlučivosti koje ulaze u 4K skupinu budući da nema (još) definiranog standarda . To su za kamere i projektore od 4096 x 3112 / 4096 × 2304 / 4096 × 3072 / 3656 x 26647 / piksela.

Na više mjesta pročitao da u tehničkom smislu 4K znači horizontalna rezolucija od 4096 piksela,
dok vertikalna nije definirana, zbog različitih načina snimanja...

kikobasic

Find Sexy Womans in your city for night
Член од
31 јули 2020
Мислења
114
Поени од реакции
90
Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
Sa raznim likovima sam se prepucavao ali mi nikad nije palo na pamet da udaram po ličnim podacima koliko god ti isti zaslužili da ih opletem. To mi je baš bljutavo......
Zasto, eto ja svoje sve javno stavio, zbog cega se krijete ?
By the way te podatke sto sam ja stavio su javni i vlada Hr ih je postavila.

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Zatjero sam ja njega sa gaborom Mar.... u kokosinjac zato je i pobjegao nema njega vise tu 2 mjeseca makar pod ovim nikom :)
Ma ti se pjenis skroz si puko.Ma sta ti meni mozes naudit.Kokosinjca si ti imao u bosni i ovce.Peradarnik ne poslovni prostor,nemas ti pojima.Inace ja bosance postujem al ti si ..........

Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
Ma ti se pjenis skroz si puko.Ma sta ti meni mozes naudit.Kokosinjca si ti imao u bosni i ovce.Peradarnik ne poslovni prostor,nemas ti pojima.Inace ja bosance postujem al ti si ..........
Alo Marija sta si se uzbudio opusti se, u pola sehera ja zivjeo prije nego sam dosao u SWE znaci Sarajevo najljepsi grad na svjetu :ojeaa:

Последно уредено од модератор:
Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Alo Marija sta si se uzbudio opusti se, u pola sehera ja zivjeo prije nego sam dosao u SWE znaci Sarajevo najljepsi grad na svjetu :ojeaa:
Прегледај го приврзокот 287762
Ti su mi najbolji koji napuste svoju drzavu onda pametuju.Ljepo kazi zbrisao sam nisam se znao prilagodit nastaloj situaciji.A da ti bolje zivis nego ja to si stavi macku pod rep.Ja radim za sebe a ti za nekog gazdu koji te moze prcat spreda i straga.Nista ja nemam protiv Sarajeva svak di se rodi mu najljepse.Radi se u tome sta ti konstantno ovde prcas koga stignes.Mislis da si ako ti glava tako velika jako pametan u biti si niko i nista.Zivis u tudini i divis se svojem kraju zalosno al istinito.Nakraju ces tamo istrunut a ovdje u bosni pocivat.A ako je mercedes tebi mjerilo statusa ko hercegovaca onda si ti promaseni slucaj kome nema spasa.

Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
Jesi li siguran da radim za nekoga. Kako mozes spavati pored onakog gabora sunce ti drago :) :)
Eto ja mecku a ti traktor :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: I tebi bolje hahahah.
Crkni Ublehasu jebala te perutnina ptuji :)

Автоматски споено мислење:

Ti si zbrisao a @panelrazarac ti branio tvoju domovinu.
On je branio, De mi reci jel palio traktor ili sa Kosilicom napadao prve redove protivnicke vojske ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom