- Член од
- 1 септември 2020
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 590
SFVIP player za mac ...dali ima program na kojemse moze vidjet koliko strem ima konekcija hvala
Attachments
-
111,3 KB Прегледи: 130
SFVIP player za mac ...dali ima program na kojemse moze vidjet koliko strem ima konekcija hvala
Pojavio se pilicar posle 3 dana izasao iz kokosinjca i dosao da provocira. Fataj se tamo poticaja za proizvodnju pileceg mesa momak kako neko rece nadjebo si i perutninu Ptuji.Inace da vam napomenem da vam total tv,max tv,a1 i ostalo radi na svim mogucim u vlc,magu,smart iptv apk itd..
Slika vrhunska pa slikari potrudite se malo,slikajte hahaaha.Elmo ce vam sad slikat on ima veci doseg nego ja hahahaaaa.
Fakat radi:
Ne znam kako vi, ali ja rijetko u paketima programa viđam "full" 4K, tj. 4096x4096(2160).
Najčešće uz sufiks 4k bude 1920x1920, tek ponekad 3840x3840.
U Sahbazovom playeru prikazuje 4096x4096, a u SFVIP pleyeru 4096x2160. Zato sam iFakat radi:
Elmo ti si bolestan tip ja sam za tebe kralj poduzetnik,ti si mene provicirao i stavio moje podatke ovdje govno jedno pokvareno ti ces ovdje nekome pametovat i nesto glumit,da si sta vredii bi uspio u bosni.Vidim ni arta si nisi sposoban azurirat.Glava ti narasla al slama u njoj.Ako nisi znao bavim se najunosnijem poslom malo rada a puno para.Torpeda mozes jeba..,al decko mene nemozes.Jedino me po visini sisas po ostalom jos moras cuclat dudu.Pajapatak si bio i ostat ces.Tvoj doseg je crven mrcedes sa repicemPojavio se pilicar posle 3 dana izasao iz kokosinjca i dosao da provocira. Fataj se tamo poticaja za proizvodnju pileceg mesa momak kako neko rece nadjebo si i perutninu Ptuji.
Meni dosta ful HD, jbg nije mi tv 4k pa mi svijedno..ta ultra hd moze na pm hvala
odgovarami i 4k na pmM
Meni dosta ful HD, jbg nije mi tv 4k pa mi svijedno..
Mogao bi mu ja ažurirat.. Sta ima veze..Elmo ti si bolestan tip ja sam za tebe kralj poduzetnik,ti si mene provicirao i stavio moje podatke ovdje govno jedno pokvareno ti ces ovdje nekome pametovat i nesto glumit,da si sta vredii bi uspio u bosni.Vidim ni arta si nisi sposoban azurirat.Glava ti narasla al slama u njoj.Ako nisi znao bavim se najunosnijem poslom malo rada a puno para.Torpeda mozes jeba..,al decko mene nemozes.Jedino me po visini sisas po ostalom jos moras cuclat dudu.Pajapatak si bio i ostat ces.Tvoj doseg je crven mrcedes sa repicem
Ja sam svoj na svome al ti si bogme nigdje.
A da ga ja azuriram javno jedno 150 frisko skeniranih i kao bonus download link za user id ?Mogao bi i dati oglas.. Recimo 10e ažuriranje.. Haha.. Mogao bi svasta.. Koje mogućnosti su ispred mene.. Ili recimo..tko mi da ulaz u panel od 2 brata ja mu ažuriram kad god poželi.. Ili mu dam data bazu od narodne ili od 10 panela.. Neznam. Jbt tek sad vidim koje sve mogućnosti imam... Onaj iz diogena stavio imena i neke telefone i gradove u data bazu.. Mozda da mi on da prijateljski nešto.. Jbt koje mogućnosti... A ja dobrica dobri.. Šutim...