kod mene 29.99daj molim te meni jednu posalji...molimteeeee...al netreba pass moze i bez njega....,,,,,moze i mrtav konj da prdne...kad mu stanes na stomak,,,,
Автоматски споено мислење:
imam ja ..za 30 eura....
kod mene 29.99daj molim te meni jednu posalji...molimteeeee...al netreba pass moze i bez njega....,,,,,moze i mrtav konj da prdne...kad mu stanes na stomak,,,,
Автоматски споено мислење:
imam ja ..za 30 eura....
ќе го чувам..а тој што ми побарал,,на ПП,добил пассCuvaj za sebe password
drveni advokat.....jesi to...sve vam treba crtati... covjek je stavio rar a kome treba pass,nek mu se javi na PM.
sta vam nije jasno
jebiga kad nerazumem sta pises...al,dobro...ќе го чувам..а тој што ми побарал,,на ПП,добил пасс
а ти продолжи да учиш...за да не се запоставиш
никаков,адвкат....тој само ви образложи,,,,а за малку,и ќе ви нацрташе)drveni advokat.....jesi to...
dobro Marko,dobro.....radite sta hocete....никаков,адвкат....тој само ви образложи,,,,а за малку,и ќе ви нацрташе)
ништо.не радимо,необично,,,нормално е ,,да се зачува нешто...и пасс да се дава на ПП....наравно,,,бесплатноdobro Marko,dobro.....radite sta hocete....
Plešem po kiši, mokar do kože, Smijem se svijetu i tko mi šta može, Hodam po niti što pauk je spleo, Već sedam dana ništa nisam jeo. Plešem po cesti - vodi van grada, Smijem se svijetu, dok se ne nada, Na rukama hodam, sve mi se vrti Ja sam na rubu, ja sam na crti. A noć se mrkla s tavana šulja, Na nebu više nema dragulja, Ni traga sjaju, ni traga sreći, Od razočaranja, samo ću leći, I zaspati nemirnim snom, Unakažen životom... |