Pyrana,daj izbaci neki teži server za pronaći,ovaj se izlizaoEvo na uvid gospodinu iz biblioteke (@Moja&Tvoja )...Nije da se nećeš boriti nego ne možeš prijatelju...
Pyrana,daj izbaci neki teži server za pronaći,ovaj se izlizaoEvo na uvid gospodinu iz biblioteke (@Moja&Tvoja )...Nije da se nećeš boriti nego ne možeš prijatelju...
Netacno, ima babe sto hoce da dade..@ogorelica
Ma znam ja da on to nema i obezvrijedjuje da bi dobio dzabe al nema dzabe ni u stare babe
da i ja pohvalim panelrazaraca i zemu pyranu zivjeline kurcis se, izvini
i opet da napomenem, za ovih desetak godina, koliko sam u iptv svetu, najvise lista sam dobio od: internationala, dsukia, bayernforevera, zokinikoa i panelrazaraca
@ogorelicašta si našao, to još nije ni kompano u OB, ostalo nemaš, a ima ga:"Univesal_stalker_scan_json_user_channel by..............." to nemaš, a ostalo ne postoji. O tome zbori
dadoxy
кај да има пасфорд?lol opet password i opet nema passworda
ma kad postavis winrar password ne bi bilo lose da napises koji je password.Бугарски канали
Автоматски споено мислење:
кај да има пасфорд?
која е фајда,,ако поставам ,пасс,,,и го напишам,јавно тој пасс?ma kad postavis winrar password ne bi bilo lose da napises koji je password.
Nista moja greska sto sam napisao komentarастра
Автоматски споено мислење:
која е фајда,,ако поставам ,пасс,,,и го напишам,јавно тој пасс?
daj molim te meni jednu posalji...molimteeeee...al netreba pass moze i bez njega....,,,,,moze i mrtav konj da prdne...kad mu stanes na stomak,,,,Mogu li i ja postaviti m3u sa 200 konekcija al naravno necu napisati password
imam ja ..za 30 eura....Može se nabaviti al sve što je rijetko je skupo na tržištu .. platiš mi 100 eura i nabavim ti