- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
ajmo onda neko konstruktivno, provokativno, pecpec pitanje
da se razbije ova camotinja ![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
onaj trazi 100 evra,kolika je tvoja tarifa za ptanje?ajmo onda neko konstruktivno, provokativno, pecpec pitanjeda se razbije ova camotinja
![]()
ti pitaj, ja placamonaj trazi 100 evra,kolika je tvoja tarifa za ptanje?![]()
koje turske forume?ljudi, skinite sahbaz player i idite na turske forume po mac adrese, sta ce vam vise u zivotu
pitao te pp za turske servere,ovde ne sme javno da pise za iptv,smes samo da postavis cestitku za praznik i recept za kolaci,kakve listetelegram i pici, sta vam je
100 evra ? Pa elitnite prostitutki se poevtini.Drugar najdobro koga sam ce se pomacis. Ja pronajdov sam i konfiguraci i skener.Prestanav da im se molam.Ustvari gledas sam kakva e situacijata.onaj trazi 100 evra,kolika je tvoja tarifa za ptanje?![]()
Pa nisu ljudi koji prave confige za zasticene stalkere elitne prostitutke ..100 evra ? Pa elitnite prostitutki se poevtini.Drugar najdobro koga sam ce se pomacis. Ja pronajdov sam i konfiguraci i skener.Prestanav da im se molam.Ustvari gledas sam kakva e situacijata.
šta si našao, to još nije ni kompano u OB, ostalo nemaš, a ima ga:"Univesal_stalker_scan_json_user_channel by..............." to nemaš, a ostalo ne postoji. O tome zbori100 evra ? Pa elitnite prostitutki se poevtini.Drugar najdobro koga sam ce se pomacis. Ja pronajdov sam i konfiguraci i skener.Prestanav da im se molam.Ustvari gledas sam kakva e situacijata.