- Член од
- 25 ноември 2018
- Мислења
- 310
- Поени од реакции
- 663
Cuvaj se da ti Interpol nije vec pred vratima.Nisam zna da prelazak sa jednog na drugi forum može napravit problem.U koje sam ja vode uletija majko moja......
Cuvaj se da ti Interpol nije vec pred vratima.Nisam zna da prelazak sa jednog na drugi forum može napravit problem.U koje sam ja vode uletija majko moja......
CherryPlayerljudi koji je najbolji player za gledanje m3U lista bez kočenje koristio sam vlc,ace player ,pot player i svi koce i onemogucuju gledanje ima li neki player koji radi bez kocenja internet je stabilan tako da nije do njega, mozda treba postaviti promjeniti neke postavke u tim gore navedenim programima sto ja ne zna molim pomoc nekoga ko je upucen u ovakvo sta unapred zahvalan nek mi se javi porukom u pm ili javno ispod moje poruke .
jos kad bi moglo da se ubaci u njega stalker player,ja probao neke ali nece prodjeDrim je zakon , kad je stabilan nijedna lista ne može s njim ... zna Starbucks sta valja
Прегледај го приврзокот 230760
Ma nisam mislio na svoj vec ukradenijos kad bi moglo da se ubaci u njega stalker player,ja probao neke ali nece prodje
ne pricaj gluposti ovde nista se ne krade samo se uzima da se koristi za neko vreme bez da se placa.Ma nisam mislio na svoj vec ukradeni![]()
Tjesi se ti. Vise lopova na jednom mjestu ne vidjeh ni u KPZ Zenica onomadne pricaj gluposti ovde nista se ne krade samo se uzima da se koristi za neko vreme bez da se placa.
jel treba nekom
Open Bullet 4.1 predator......
moze!!!!!
Moze menejel treba nekom
Open Bullet 4.1 predator......
moze!!!!!