Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Inace ako se neko odluci kupovati kod ZugZanga ima popust preko mene od 10%. Kupio sam fransizu za balkan .![]()
Vjerujem da je tako al dok ne probam lava za mene je jagnje kralj zivotinjaNe vredi kad prodaje OB.1.1.5 to je zastarelo,da je bar 4.0.5 ili 4.0.6 e onda...... Ovim novim ne treba ni proxy ni server a buše......![]()
Imas PMIma li neko dobar creckovan program za PC(Win) , za prebacivanje dokumenata i fajlova sa PC na Iphone?
Ako ima neka posalje na PM.
Hvala unapred...
сечамо сеKo se seća ovoga.
![]()
Pozdrav, mozes li poslati i meni na pm link od plejera?
Pa normalno dosada , rasterali su pojedinci odavde clanove koji su godinama dolazili na kajganu ,nema dve trcine starih clanova,ja sam nekad voleo uvek da dodjem na kajganu,znam ljude po 10 -12 godina koji su ovde bili i svi mi kazu neidem vise na kajganu ili retko idem na kajganu kazu mi svi kupljen moderator prodao se za liste i programe i podrzava i tolerise ekipu sa pozitive ,mogu da pisu i rade sta hoce na kajgani ,ma i ja sve redje svracam ,ako se promeni nekad atmosfera i ovaj modrerator sto je zaveo policijski cas i koji odredjuje i sugerise ljudima sta ce da pisu i sta ce da misle i ako deli ljudima neke negativne poene ako slucajno okace sliku i brise postove (pobrkao covek malo loncice sta treba a sta netreba da radi,ali to je vec njegov problem)mozda i ja svratim jednog dana ako ova tema bude ono sto je nekad bila.Ovo je strasno o kakvim glupostima se pise u ovoj temi,ok treba narod da se druzi ali jos malo ce recepte ovde da razmenjuju o kolacima i koktelima.Fale samo jos reklame od 14 minuta i da covek pomisli da gleda neki los kanal.
Испрати да пробаме,jel treba nekom
Open Bullet 4.1 predator......
moze!!!!!