Treba ti tor i hiden wikiKad smo vec kod dark weba ima li neko da objasni kako se pristupa istom? Nisam nikad to koristio. Moze i u p.m. Hvala unaprijed
ma nije
Автоматски споено мислење:
uskoro do lista samo ovako
Автоматски споено мислење:
Za sada nepoznati haker je na Dark Veb postavio listu lozinki za preko 500.000 servera, rutera i pametnih uređaja.
Imaš prijatelju surface web (nas clasica pretrazivač vide svi..),deep web još i možeš otići ..dark web šta da reći.Večito je pod prismotrom bez obzira na toor....ima svega od goreg do najgoreg,za prodaju gledanje naravno sve se plaća..ne bih ti preporučio.Naravno nisu klasične adrese...Kad smo vec kod dark weba ima li neko da objasni kako se pristupa istom? Nisam nikad to koristio. Moze i u p.m. Hvala unaprijed
ima li ilegalne prodaje -kupovine na nasim podrucjima ? to me interesuje ?Imaš prijatelju surface web (nas clasica pretrazivač vide svi..),deep web još i možeš otići ..dark web šta da reći.Večito je pod prismotrom bez obzira na toor....ima svega od goreg do najgoreg,za prodaju gledanje naravno sve se plaća..ne bih ti preporučio.Naravno nisu klasične adrese...
Batali ima i ovde svašta![]()
Imaima li ilegalne prodaje -kupovine na nasim podrucjima ? to me interesuje ?![]()
nista, samo droga, oruzje i sareno robljeima li ilegalne prodaje -kupovine na nasim podrucjima ? to me interesuje ?![]()
To su obični kokošari što se sramote za par eura!Volio bi samo vidit face tih klosara i kokosara. Fuj .
Pa stvar je u trzistu, oruzje je manje dostupno u zemljama EU. Prenesi ga ti ako mozes, dzabe i da ga ovde kupis za 100e kad ti ono treba tamo. To mu drzi cenu a ne kalas..Smijao sam se juče, neki novinari čini mi se jutarnjeg lista u HR istraživali nakon ovog trostrukog ubistva u Splitu kako je lako doci do kalaša na crnom tržištu što su oni uspjeli samo za 600 eura , komentar na KLIX-u: ˝Ja levata majko mila , u nas u Bosni za te pare kupiš 3 kalaša i dobiješ po zolju gratis ˝![]()
![]()
![]()