Sve sta si naveo je istina OLBIH.Svaki ko pozna INTERNATIONALA ili se sa njim druzi ovo treba procitat i zapitat se.Druzio sam se i ja ima vec godinu i nesto kako puklo,zajebo i mene za neke stvari.Ovo sad moram napisat pa moze DSUKI da me i ubije poslije.Ta dvojica se poznaju vec 4 godine i doslovce su se druzili na skype po cijele dane koliko mi poznato,spisali su tone papira.Sve sta je DSUKI imao,nasao davao je INTERNATIONALU,I obrnuto sve sta je INTERNATIONAL imao je davao DSUKIJU.Znaci sve sta ima jedan ima i drugi dosta zanimjivd alata raznih,pa do panela,listi,informacija dijelili su sve.Tako da sam siguran da DSUKI najbolje poznaje INTERNATIONALA i on nam jedinu moze kazat ko je u biti INTERNATIONAL ,koliko zna,kakva je osoba,koliko glumi,tj.koliko on zna o IPTV.@DSUKI izvini morao sam ovo napisat tebe i dalje postujem i postivat cu te da te ne postujem nebi ti dao onaj zadnji vrhunski alat.
Da si me slusao DSUKI kad sam ti pricao oterasi se INTERA imao bih puno vise ne kazem da nemas ,ali to je kap od onog sta si mogao imat.To ti je tvoj brat, a dokazat cu ti kako te je htio utopit za svoje ciljeve ubrzo.
Jos jednom @dsuki izvini sta sam javno ovo napisao oduzit cu ti se vjeruj,ti si jedina osuba koja ga najbolje zna.Poznas me jako dobro ,a poznavao me i INTERNATIONAL ili kako se volio zvati ZLAJA, ali neke stvari nije dobio nikad od mene.
P.S.Izvini OLBIH sta sam komentirajuci tebi i ostalo naveo,i malo duze piskario
nadam se da dsuki neće ništa komentirat,a tko zna zna i što je bilo bilo je..
Автоматски споено мислење:
nitro tvKoji imaju pleyeri za stalker osim stbemu?
Последно уредено: