Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

0nline

ЕУ и Нато Антифашист
Член од
8 јануари 2012
Мислења
103
Поени од реакции
58
Прашање:
Често гледам филмови од VoD со германска , италијанска , ... аудио синхронизација на кои лепам преводи. Може ли да се лепи оригиналната аудио форма на филмот?
Ако може, од каде да го спуштам оригиналниот аудио запис на филмот?

Член од
8 април 2017
Мислења
1.878
Поени од реакции
3.122
Smart iptv je najbolji, kakav crni OTT, nemas ni grupe nista, moras da trazis kanale. Smart ipt bi jos bolji bio kad bi napravili kad se doda vise linkova da se izabere koji zelis da gledas a ne da ih sve zajedno stavi pa se sve duze i ucitava znaci, ako stavis ART, Gradinu, Dva Brata da kad udjes da imas opciju da izaberes odredjenu listu , kao sto je na OTT (to je jedino dobro kod njih)
pa imas. sad cu ti poslat sliku na skipe

Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
Preko OttPlayer ima opcija foldera pod nazivom kako ste imenovali vase liste tj. kad gledate odredjeni program mozete da ih vidite bez da se vracate na pocetni menü takodjer kad startujete OttPlayer dole su vam vase liste
1. Favorite itd.... nakon favorite dolaze vase liste.....

Takodjer mozete vase kanale stavljat pod favorite koje vi odaberete

Fork Player je takodjer dobar jer koristim i jedan i drugi kako Ott tako i Fork ...stvar ukusa ....

Pozdrav

Член од
11 февруари 2015
Мислења
202
Поени од реакции
173
Znaci samo sa VPN,kako drugacije,na VLC nisam uspeo,ni na cheryy playeru mada sam dobio preporuku da ide na njega????';)
Posto mi treba za android tv box dali moze neki od addona VPN i koji preporuka.
ides u browster na login....
ali prije Vpn moras ukljuciti i Usa staviti kao lokaciju da ti radi

Член од
9 јануари 2018
Мислења
533
Поени од реакции
1.535
ides u browster na login....
ali prije Vpn moras ukljuciti i Usa staviti kao lokaciju da ti radi
Dali je sve jedno koji browser recimo mozzila i moze li addon koji ide uz browser VPN sam cuo da ima addon,pa preko browsera se pusta kako sam te razumeo,naravno USA.

Член од
30 декември 2017
Мислења
198
Поени од реакции
107
Najpametniji lik ikad, i sigurno je vise zaradio od ovih koji traže 5-10 na mesec

Член од
30 декември 2017
Мислења
198
Поени од реакции
107
Jebiga, ocito inputstreamadaptive ne radi sa vip/bnet, ima itko ex yu štabil listu za p.m.?

Член од
13 септември 2016
Мислења
235
Поени од реакции
42
Može li stream za RTL Big Brother HR?
Onaj prošli je prestao da radi...

Kajgana Shop

На врв Bottom