Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
26 февруари 2017
Мислења
185
Поени од реакции
334
@Spirit
Mozel ta mediaiptv lista.nikad je3 nisam vidio .Ne mogu ti poslat pm
ona od juce radi super pa bih je ostavio na smart
 
Член од
3 август 2016
Мислења
150
Поени од реакции
170
Hvala u ime svih dobronamjernih članova
То се зове демагогија - ако се добро сећам ти си онај који је написао опширан чланак о скенирању, ФБИ..... и напоменуо како ти алати нису случајно објављени на СФ већ да би се прикрио траг неким људима са СФ-а. И не захваљуј се у туђе име.
А ево и тог поста
Htio bi da podijelim svoje iskustvo vezano za skeniranje, tako da i novopečeni skener lovci znaju što ih čeka i sa čime imaju posla. Naime, i sam sam se okušao u skeniranju sa javno objavljenim alatima i u početku je išlo solidno, pronalazio sam liste i sve ok. No međutim, ubrzo nakon toga, samo što bi uključio skener, bilo koji, jer sam ih sve isprobao, bez obzira koristio li proxy ili ne, imao uključen VPN ili ne, dolazilo bi do prekida interneta, baniranja moje IP te bi morao vršiti rekonekciju rutera od interneta itd. kako bi ponovo uspostavio vezu sa internetom. Obratio sam se svom Internet provajderu misleći kako je kod njih problem i da mi do pucanja neta dolazi od njihove strane, a isto tako sam potražio pomoć i na forumima koji se bave ovom tematikom gdje sam došao do poražavajućih saznanja. Saznao sam da "igrajući se" sa skenerima zaradio Abuse prijavu, da sada sa svojim netom smijem otići samo na Youtube i FB, a da svako daljnje igranje sa skenerima i sl. može dovesti do prekida usluge. I ne samo to, ovisno o šteti koju sam napravio mogao bi svijet gledati sa one strane rešetaka, vjerujem da ste shvatili na što mislim. E sada, zašto je to tako, zašto su ti alati javno objavljeni, u trenutku kada počinju uhićenja osoba po čitavom regionu, a koji su se time bavili pokušajte zaključiti sami. Mislim da netko na taj način pokušava skrenuti pozornost sa sebe kako bi službe gonjenja bile okrenute prema trenutnim skener lovcima, a oni prošli neokrznuti. Naglašavam prije svega, ovo je moje iskustvo, saznanja do kojih sam došao i moj stav o tome, nikoga ne optužujem niti ne prozivam za ništa, neka svatko radi što ga je volja, a ja znam što mi je činiti.
Prijateljski pozdrav svim članovima ovoga foruma!
 
Член од
23 јули 2015
Мислења
74
Поени од реакции
69
Koristim ottplayer.es na Sony smart tv radi super logo sam ubacio jedino nemogu nikako epg da ubacim imali neko resenje unapred hvala.
 

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.359
Поени од реакции
3.136
White_Spirit i ovako javno HVALA PUNO !!!
....Ако ја гледате листата од White Spirit на Ottplayer,мислам дека нема многу да се нагледате...2-пати налогот ми беше блокиран,а листите отидоа јабана...веќе не го користам...чисто информативно. Поздрав.
 
Член од
26 февруари 2017
Мислења
185
Поени од реакции
334
ma vratices se ti ovdje ,a maticni ce ti prije biti yuwa tamo si clan duze ,a na onom drugom dosadno
Bravo kolega, svaka čast, veoma pohvalno, samo nastavite tako, bez obzira na zajedljive komentare. Svatko tko diijeli svoje znanje i trud sa drugima ne treba da odlazi sa foruma, dapače, neka ostaje što duže na zadovoljstvo svih. Hvala u ime svih dobronamjernih članova
ma svi forumi su dobri,kako kajgana tako sf,yuwa,crosat...a kolko znam kolega sam sa spiritom i internacionalom na svim osim internacional nije kolko znam na sf.Inace Mephisto mi je nick na yuwi a na ovim drugima ko ovde.Sto se spirita tice mislim da je tip ljudina,x puta mi je pomagao nikad nisam ostao bez odgovora,takodje Boki i Denis(de se krije on u zadnje vreme?Sigurno kuha nesto zaebano xD u njegovoj kuhinji,mozda nam da i mi da probamo tipa usisivac v.2 ili sl)Internacional mi je slao listi ohoho.Svima njima big thx.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom