M
malesevac
Гостин
A sta ako je TAJ jedan te isti covek,zasto ne daje svoje liste gde hocekako su pojedini ljudi nezuahvalni
ne budite bedasti tako
A sta ako je TAJ jedan te isti covek,zasto ne daje svoje liste gde hocekako su pojedini ljudi nezuahvalni
Bole nas uši na šta se ti keslaš.slatko sam se @torpedoo to je normalno... zadnjih sta znam skoro 15 stranica "moze meni lista" i slicno hahaha ... ovo je bas zanimljivo al bas, bas ...
Pozdrav
Ok to sad znam al kako mi radu 10-tak kanala a ostali nista....dal su mozda promenili token kod drugih ili sta je u pitanju inace radi superDA.. razliciti su ali zato svi rade
Pozdrav
Pa tih 250 listi je dato na PMNe moze nista trajati javno sto se daje jer takav smo mentalitet, samo na PM
a ovaj stojko je taj link stavio u 17:29 ovdje a onaj na sultanovicu u 17:17 tko je od koga prepisao neznam ali radi se o userima balkanmedije bez user-agentaevo od mene paket 300 listi balkanmedia
https://www.file-upload.net/download-12457617/299PL.rar.html
Play mit CherryPlayer ohne user-agent
Нема то везе са добротом и менталитетом. Зар мислиш да су овде само људи којима треба листа за личну употребу. Рестримери, шверцери.......Ne moze nista trajati javno sto se daje jer takav smo mentalitet, samo na PM
Meni rade svi kanali...Ok to sad znam al kako mi radu 10-tak kanala a ostali nista....dal su mozda promenili token kod drugih ili sta je u pitanju inace radi super
usliseni na duze vrijeme ,haha dobar si@international novi pm, uslisi moje vapaje
Jeste na PM ali je dato i Janku i Stanku ....ne moze to tako ...jer nisu svi ljudi ,tesko je biti covek ,sto se pokazaloPa tih 250 listi je dato na PM
e vidiš zbog solidarnosti. da svi fino ggledamo. ako bas nekom neide da sam nađe daš mu jednu dvije na pm i gleda on gledaš ti i svi sretni. ovako nitko negleda. menisu sve liste pukle ne zato sto me vlasnik skužio nego zbog javnog objavljivanja. pa šta misliš šta bi se desilo kad bi svi objavili sve sto imaju. vjerujmi nitko ništa nebi gledao više. nitko nikome nemože ništa zabraniti ali daj jbt malo solidarnosti spram drugih . poštenja spram drugih . to jednostavno nije fer i ako je isti. shvatas nije fer ništa drugoA sta ako je TAJ jedan te isti covek,zasto ne daje svoje liste gde hoce
ne budite bedasti tako
Sa njim se nikad ne zna... Ne mozes biti siguran...usliseni na duze vrijeme ,haha dobar si
a prosljeđeno javnoPa tih 250 listi je dato na PM