Не сум сигурен дали сеуште има бесплатни VPN провајдери.. словенечки скоро сигурно нема.Ти благодарам.
Дали има начин кој ги избегнува веќе постоечките продавачи кои нудат готови услуги од овој вид.
Помошта е добродојдена
Знам го правев тоа ама секој ден ми бараше верификација 2-3 дена ама сега и со код немојт ми пишит дека кодот е неправилен 20 пораки ми пуштија ЏабеОва не е проблем, туку верификација. Внеси број од мобилен, ќе ти стигне порака со код, внеси го кодот во соодветното поле.
http://www.ant.com/video-downloaderНекој да ми каже начин за симнување видеа од youtube ,ама по можност да не е некој комплициран туку по едноставен начин.
Vidi u device manager dali ja ima....dali e instalirana prvo.Последниве денови не можам да ја вклучам камерата на скајп,имам вгадена камера ама не се вклучува постои опција video call но кога ќе кликнам на него ми дава опции дакупам камера
Не ти ја разбирам логиката ем користиш бесплатен интернет , па и се жалиш зошто бил бавен сега. Нормално дека от многу слични јузери како тебе ставиле ограничување на брзината. Нема како да се избегни .Здраво момци, девојки. Малку помош ќе ве молам Користам интернет од кафичот до мене (Telecom Hotspot) и до пред месец дена можев да симнувам филмови преку торент без проблем, со брзина до 1.4Mb/s . Од пред некое време кога ќе пуштам да симнувам нешто преку торент брзината едвај до 75Kb/s доаѓа. Најверојатно ставиле некој филтер или забрана за симнување преку торенти па ако знае некој како би ја избегнал забраната или филтерот ( или што и да е) , ќе ве молам за помош. Иначе страни видеа све тоа си отвара со топ брзина. Фала