Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Дечки ДА вЕ прашам дали може да се види пасворд на некој кој претходно седнал на мојот компјутер; а притоа немам никаква програма за тоа::: знам дека можеше некако преку cmd ама заборев.. поздравв
--- надополнето: 5 декември 2013 во 21:05 ---
Дечки ДА вЕ прашам дали може да се види пасворд на некој кој претходно седнал на мојот компјутер; а притоа немам никаква програма за тоа::: знам дека можеше некако преку cmd ама заборев.. поздравв

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Пасворд на што? Јас мислам дека не можи. Многу лесно би било за хакнување во тој случај.

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Ооо ова е добра вест. Камо среќа да е вака. Ајде, кажвајте ја финтава. ;)

Член од
9 март 2013
Мислења
1.313
Поени од реакции
580
Имам проблем со рутерот одвреме навреме губи интернет-мора потоа да го ресетирам и потоа добива!
решение?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.220
Поени од реакции
8.328
Може ли некако да се намести со ип адреси комјутеров, да ми се наога во америка или не?

Член од
17 септември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
485
Ме интересира кој од ddwrt firmware-те е најдобар за WRT54GL рутер. Имав ddwrt но ставив официјален чисто за стабилност и да видам како е, ама се зезнав. Имам проблеми со port forwarding со официјалниот firmware, а не ми текнува која верзија ја имав претходно…

Член од
16 декември 2012
Мислења
98
Поени од реакции
12
Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Колку можам да го продадам alcatel onetouch hspa usb modem x200D ?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.462
Деновиве почна да ме зеза рутерот со тоа што јачината на сигналот драстично му се намали. Рецимо лаптопот во собата порано фаќаше мрежа, но сега едвај се мачи во ходникот, а во соба не фаќа ич. Во дневата (каде што е рутерот) секако дека има домет така да не е целосно зезнат рутерот. Прашањето ми е како можам да му ја зголемам моќноста на добацување на сигнал прво софтверски па после и хардверски. Инаку користам cisco рутер G-Home.

Член од
30 мај 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16
Ај ве молам за помош, никако да најдам во што е проблемот, во прилог ви закачувам слики да видите за што се работи инаку само на некои страни ми е така, ако некој знае да ми помогне, на сите пребарувачи ми дава исто, 1.jpg 2.jpg благодарам однапред !

Kajgana Shop

На врв Bottom