- Член од
- 11 ноември 2011
- Мислења
- 555
- Поени од реакции
- 48
Кај мене отвара. Пробај од друг броусер, можи ќе се среди.
Daj go prasanjeto na angliski ?Пресметај колку вкупно рамки ќе бидат изгенерирани во сите физички мрежи заедно за време на воспоставување TCP врска меѓу хостовите H1 и H3 од мрежата во задача 1? (Претпостави дека нема да има фрагментација.)
Прегледај го приврзокот 75983
Јас немам никаков проблем со мозилатаДали некој има проблем со мозилата денес? Не можам никако да ја отворам,ја преинсталирав и пак ништо...
Youtube е паднат, WOW ова со години не се случило...
Wi-fi рутер?Сакам да прашам во врска со DHCP. Вака се работи за следново - сакам да овозможам мојот лап топ да биде рутер но проблемот е тоа што кога одам на command prompt - покажува DHCP disable. Пробав повеќе начини како дирекно преку command promtpt како и преку смена на некои опции на LAN и пак неможе.ќе може ли некој да ме упати? фала однапред
Добро добро Не знам кој ти спомнал DHCP, ама тоа не е рутер туку сервер. Како и да е, сакаш да заштедиш пари на рутер (кој инаку е 1000ден). Отвори Network and Sharing Center. Таму ја имаш твојата конекција нели? Кликни на неа и оди на Sharing. Таму обележи дека сакаш и други да ја користат, и одбери Wi-fi connection!!! Врати се на она почетното во Network and Sharing Center и Setup a new connection or network. Одбери ad-hoc, стави си име и пасс ако сакаш. И толку е Барај ја мрежата со други лаптопи послеИмам интернет на лап топот преку жица, сега сакам да направам лап топот да дава интернет на други лап топи. нз како се вика тоа точно али мислам дека се вика wi-fi рутер