Днс сервери како се менува? Ако сакаш подобјасни малку, инаку другото сум пробал не го бива.пробај друг прелистувач
бриши кукис мукис итн
смени днс сервери
оди 2-3 страни поназад.. еве ти ако те мрзиМи иди прашањево да го поставам на сите подфоруми...јас имам акаунт на јаху,и сега кога се логирам све по правлилна процедура правилно ај-ди и точен пасворд ми вика да кажам каде го проводив мојот хани мун..па кој се сеќава што сум напишал ...
Е сега поради тоа јас неможам да влезам во мојот меил...па драги пријатели како тоа можам да го сменам и да влезам во меилот?...унапред ви благодарам на сите добро намерни хакери
кога ќе ви се прикаже серверот не е послушен, немате потреба да испраќате повторно, туку само рефреш и толку, мислењето е испратено.Дали некој знае некој 3g рутер што е компатибилен со 3g USB модем Huawei E352 од t-mobile?
--- надополнето: 18 март 2013 во 20:02 ---
Дали некој знае некој 3g рутер што е компатибилен со 3g USB модем Huawei E352 од t-mobile?
--- надополнето: 18 март 2013 во 20:03 ---
Дали некој знае некој 3g рутер што е компатибилен со 3g USB модем Huawei E352 од t-mobile?
--- надополнето: 18 март 2013 во 20:12 ---
Благодарам за појаснувањето од сега ќе знам што сакало кога вика ''серверот не е послушен, обидете се повторно'' - да стиснам рефреш, а не да се обидам повторно...кога ќе ви се прикаже серверот не е послушен, немате потреба да испраќате повторно, туку само рефреш и толку, мислењето е испратено.
THE Ghost2
едитирано од мод - Дај прекините со тие Напиши уште еднаш, па макар и на шала
Најверојатно е блокиран портот за торент на самиот рутер од каде земаш нет, види со тој што ви администрира мрежата.Дечки, да ве прашам вие со мреживе и интернетов повеќе шо се разбирате...
Зошто на оваа мрежа што сум поврзан моментално не можам да сметнувам торенти. Поточно, можи, ама брзината од 10кб/с повеќе не оди. Дури и тоа е премија. А долу во програмата ми свети жолто светло (иначе зелено треба да е ко ќе е во ред) и вика Listen Port Blocked.
Иначе сум поврзан преку заедничка LAN мрежа на цела зграда (во Германија).
И нешто ми спомнуваше еден типац, ама не го разбрав добро, околу динамичка ip-адреса нешто, па статичка нешто ми спомна, да можело да се следи доколку се работи нешто нелегално на интернет. Шо сакаше да кажи дечкото?!
И на другиот комјутер беше исто али се среди само ништо не чепкав.Најверојатно имаш проблем со интернет конекцијата или мрежната картица, пробај на друг компјутер ако ти отвара интернетот тогаш имаш проблем со мрежната избриши ги и повторно инсталирај ги драјверите.