Maryah.C
Be a bee
- Член од
- 9 јуни 2006
- Мислења
- 4.001
- Поени од реакции
- 710
Belkin ама изгледа ја оправив работата.Кој модел на рутер имаш?
Belkin ама изгледа ја оправив работата.Кој модел на рутер имаш?
Google knows everything.Batki mi treba vasata 'ekspertiza'kako da povrzam LAN mreza megu kom so xp softwer i sedmica samo so kabel ?
Со кросовер кабел, имаш секаде да се купиBatki mi treba vasata 'ekspertiza'kako da povrzam LAN mreza megu kom so xp softwer i sedmica samo so kabel ?
Ти благодарам.ПоздравПрв пат гледам дека на одреден пакет не можело да се стави рутер и дека е потребно да се смени пакетот. Според мене ова е тотална глупост, со коај дечките од Кабелнет сакаа на лесен начин да заработат доста пари. Нема потреба да менуваш пакет, едноставно оди во некоја ИТ компанија купи се рутер каков сакаш (има од 800 ден. до 8000 ден.) ќе си го инсталираш дома и си имаш безжичен интернет без никаков проблем
Симни ја програмата Net Limiter, инсталирај, стартувај и во таскбарот долу десно ќе ти се појави мало прозорче каде во реално време се прикажува остварениот сообраќај (download & upload). Следно нешто што треба да направиш е да пуштиш некоја телевизија на зулу.мк некои си дваесетина минути и ќе видеш колку отприлика трошиЗнае ли некој колку интернет се троши ако гледаш тв пример на Зулу.mk?