поништи го договорт со кејблтел.Нешто чудно се дешава со компјутеров, не отвара страни, за некои чекам и по 10 минути па на моменти кажува дека нема конекција (firefoxот) а го гледам брат ми дека игра кантер на нет без проблеми
Некое решение?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
поништи го договорт со кејблтел.Нешто чудно се дешава со компјутеров, не отвара страни, за некои чекам и по 10 минути па на моменти кажува дека нема конекција (firefoxот) а го гледам брат ми дека игра кантер на нет без проблеми
Некое решение?![]()
Нешто чудно се дешава со компјутеров, не отвара страни, за некои чекам и по 10 минути па на моменти кажува дека нема конекција (firefoxот) а го гледам брат ми дека игра кантер на нет без проблеми
Некое решение?![]()
Смени ги DNS серверите, пример стави ги оние на Google: 8.8.8.8 и 8.8.4.4.Прееска имаше некои проблеми. И мене не ми отвораше страни а преку Скајп со микрофон си правев муабет.
Смени ги DNS серверите, пример стави ги оние на Google: 8.8.8.8 и 8.8.4.4.
И после ќе си отвори комјутерницаСи го фатил на финта друже, али не пишувај вака по форуми да не дознае. Само стаај му нови компјутери.
Како да ставам заштита на wireless? Никако не можам да се снајдам![]()