Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Шо е твојот проблем??
Немам јас проблем, туку ти посочувам што тој ти помага до најмали ситници па уште и крив ти е. Барем не го мачи човекот.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Немам јас проблем, туку ти посочувам што тој ти помага до најмали ситници па уште и крив ти е. Барем не го мачи човекот.
Разбериме НЕ МИ Е КРИВ Туку така Дека ми рече мн мала иначе фала му на сите што помагаат мислам немам зборови човекот си е супер кај шо гледам на сите му помага е сега некој ако го свате то ко навреда ВО РЕД!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
moze li nekoj da mi objasni kako da baram wi-fi mrezi na lap top,na windows xp??:kesa::kesa:
По прашањево претпоставувам дека си лаик, па да ти објаснам на просто

1. Треба да имаш инсталирано драјвери за Wireless мрежната
2. Треба да ти е уклучена Wireless мрежната (преку шорткат од тастатурата или некое посебно копче)
3. Доле десно кај саатот треба да ти се појават 2 компјутерчиња и да ти каже дека нашло / не нашло мрежа
4. Кликни на тие две компјутерчиња, треба да ти се отвори прозорче на кое ги има пронајдените мрежи.

G

Gray Foxx

Гостин
Глупо прашање али мора да го поставам.
Да не има некое трикче, финта да дознаам пас на она глупоно фејсбук? :)

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
zasto ne mi otvara zamunda?? kaj eden drugar ja otvara kaj mene ne, da ne znae nekoj otprilika??

Член од
28 декември 2009
Мислења
96
Поени од реакции
1

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
ne be brate,nejke za ziva glava da ja otvori!! ako ja otvori nekogas,da ja stavam vo bookmarks za da bide se ok??

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
По прашањево претпоставувам дека си лаик, па да ти објаснам на просто

1. Треба да имаш инсталирано драјвери за Wireless мрежната
2. Треба да ти е уклучена Wireless мрежната (преку шорткат од тастатурата или некое посебно копче)
3. Доле десно кај саатот треба да ти се појават 2 компјутерчиња и да ти каже дека нашло / не нашло мрежа
4. Кликни на тие две компјутерчиња, треба да ти се отвори прозорче на кое ги има пронајдените мрежи.
не сум до толку лаик за компјутери друже,сепак фала за одговорот.очигледно ми фалеле драјверите

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Кој е проблемот со Мозила?

Што и да пробам да отворам,веднаш се префрлува на тоа погоре.

Пробав и со Интернет Експлорер,ама пак исто.
Чаре?
i mene vaka mi pravi ama samo koga o tvaram zamunda, zasto???
nekogas ke ja otvori, ama posle ke se napravi pak taka? care nesto?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
i mene vaka mi pravi ama samo koga o tvaram zamunda, zasto???
nekogas ke ja otvori, ama posle ke se napravi pak taka? care nesto?
И ти да си зачистиш од вируси, спајвери, адвери... чисти cookies, cache од Firefox... бриши ако имаш инсталирано некои тулбари, додатоци за мсн...

Гледаш дека те носи на некој си 15ти сајт.

не сум до толку лаик за компјутери друже,сепак фала за одговорот.очигледно ми фалеле драјверите

Само претпоставка, нема љутиш :smir:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
До што може да е проблемот кај мене што броусерите (мозила/хром) многу споро отвараат сајтови?
Преку торент симнувам со максимум, али броусерите ме зафркаваат, по 5 пати треба да го напишам линкот за да го отвори.

И adobe flesh реинсталирав, пак зафркава.

Kajgana Shop

На врв Bottom