Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Претходнава недела ептен ми зема интернет. Дневно дури по 1 гб, а отворам само интернет страници и играм само кантер. Дали некој може да ми каже како да го намалам тоа, да не ми зема толку нет?
Епа поиграј уште малце и ке ти зема со се тоа кантер жсе доунлоадираат мапи звукови незнам шо ти таму и се тоа си троши

Ajde be kazete nekoj hack za msn ??? pisetemi na majkldavidbb@hotmail.com...pozzz:toe::toe::toe:
колку шо знам досега бесплатен хак нема сите се од 10 долари па нагоре;)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Епа поиграј уште малце и ке ти зема со се тоа кантер жсе доунлоадираат мапи звукови незнам шо ти таму и се тоа си троши
Не му е од кантерот 100%. Го знам јас, игра 1~2 часови кантер и не спушта ни мапи ни ништо. Впрочем игра долго време, а него овој проблем му е последнава недела. Му зема ептен, понекогаш и до 1 гб на ден, а ништо да не му е уклучено на интернет. :toe:

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53

Не е до CS 100% нешто друго се дешава незнам што е...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Сам ли си на интернетот или го делиш со некој? Wireless? Да не ти крадат? Што Windows користиш? Што си инсталирал пред да ти се појави проблемот?

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Сам ли си на интернетот или го делиш со некој? Wireless? Да не ти крадат? Што Windows користиш? Што си инсталирал пред да ти се појави проблемот?

Значи сам сум не го делам со никој,не е wireless имам хп сп3 и моментално ништо немам инсталирано,ова се случува последнава недела незнам од што можи да е така само пуштен нетот и мсн зема како будали незнам што можи да..

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Значи сам сум не го делам со никој,не е wireless имам хп сп3 и моментално ништо немам инсталирано,ова се случува последнава недела незнам од што можи да е така само пуштен нетот и мсн зема како будали незнам што можи да..
Може те крадат од интернет провајдерот :)

Јави им се, објасни им ја ситуацијата. (ќе добиеш одговор ИМАШ ВИРУС, ама биди поупорен :) )

И симни си Bandwidth Meter, види дали нешто / некој процес ти прави download во позадина, без да знаеш.

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Може те крадат од интернет провајдерот :)

Јави им се, објасни им ја ситуацијата. (ќе добиеш одговор ИМАШ ВИРУС, ама биди поупорен :) )

И симни си Bandwidth Meter, види дали нешто / некој процес ти прави download во позадина, без да знаеш.
Пробав со Spybot - Search & Destroy ако вршит нешто работа појма немам и пробав со авастот не најде никаков вирус незнам ќе видам до каде ќе оди ако претерува ќе се јавувам кај овластениве можи тие ќе знаат што е проблемот сепак фала за помошта..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Кој е проблемот со Мозила?

Што и да пробам да отворам,веднаш се префрлува на тоа погоре.

Пробав и со Интернет Експлорер,ама пак исто.
Чаре?

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29

да не има нешто програми лајмвар имеш или нешто слично?а може и да ти го крадат смениси пасворд или пак исклучиги непотребните процеи :salut::smir:

С

Спенсер

Гостин
каков е нетот на Т-хоум??? сакам да земам од оној трипл пакетот што е... нетот како е??? брзина, константност??? паѓа/не паѓа???

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
каков е нетот на Т-хоум??? сакам да земам од оној трипл пакетот што е... нетот како е??? брзина, константност??? паѓа/не паѓа???
Нетот на Т-Хоум е одличен. Не паѓа барем не кај мене, брзината е стабилна и во однос на конкуренцијата е лидер.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
да прашам јас шо можи да биди проблемот оти немам нет на лап топ-от???????????

имам само на Десктопот кој од модемот земам преку УСБ а на лап топот преку мрежната

ова се случува неколку пати

до пред некој ден имав нет а сега веќе 2 дена немам

немам рутер ни свич

да не е нешто од Телекабел.................
:salut:

Член од
21 април 2006
Мислења
612
Поени од реакции
11
Дечки имам проблем со подесување на безжичен интернет. Моментално имам конекција од Т-хоум, се работи за безжичен рутер D-link Dir 300, пробувам инсталација преку цд не сака никако, потоа пробував преку мозила пак не сака да се конектира. Ова е Firmware шо го имам јас и се работи за windows xp. Фала ви и однапред и одназад и секако :helou:
И претходно постирав ама ај да пробам уште еднаш :vozbud: оти нерви искинав со рутерот.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom