Затоа што оперативниот систем ти е расштракан или компјутерот ти е слаб?Зашо коа ја кликам firefox иконата ја отвара по 30 секунди? о.о
Само што го „попраив“ оперативниот систем (repair), пошо недостигаа некои фајлови, а компјутерот не е слаб. C2Q Q9400 2.66 и 9800GTX+.Затоа што оперативниот систем ти е расштракан или компјутерот ти е слаб?
Ете ти го проблемот. Виндовс не реагира убаво на repair процедури. Инсталирај го од нула.Само што го „попраив“ оперативниот систем (repair), пошо недостигаа некои фајлови
Многу ти е "јак" Компјутерот или пак што Интернет имаш?:jaj:Зашо коа ја кликам firefox иконата ја отвара по 30 секунди? о.о
Фати ја иконата со десен клик и однеси ја на Desktop, отпушти таму десен клик и одбери Shortcut.Имам Windows 7 и имам ADSL интернет ама сакам да направам на иконата Shortcut на Десктоп како е можно.... фл.:back:
Многу ти е "јак" Компјутерот или пак што Интернет имаш?:jaj:
Пишуе горе ..Имам Windows 7 и имам ADSL интернет ама сакам да направам на иконата Shortcut на Десктоп како е можно.... фл.:back:
Многу ти е "јак" Компјутерот или пак што Интернет имаш?:jaj:
пробај со друг прелистувач. топло ти препорачувам Опера 10 > http://www.opera.com/download/Пишуе горе ..
Core 2 Quad Q9400 2.66GHz и 9800GTX+..
Connection speed = 8mbps
Download speed= 1mbps
..
сорри не видов :jaj:Пишуе горе ..
Core 2 Quad Q9400 2.66GHz и 9800GTX+..
Connection speed = 8mbps
Download speed= 1mbps
..
Ама од кај да ја фатам кога никаде ја нема од Network and Sharig Centar го уклучувам интернетот :smir:Фати ја иконата со десен клик и однеси ја на Desktop, отпушти таму десен клик и одбери Shortcut.
Од кој провајдер имаш интернет? Прашај ги нив.decki mozebi nee za ovde prasajnevo no ne znam kaj da postiram od pred 2/3 denovi stranata od on.net.mk ne mija otvara problemot e do mene posto probav od drugi PS si otvara se sie ok preinstalirav preisnatlirav i windows, broswer,flashplayer, itn itn.... pak ne saka... stvarno ne znam sto e dali se ima kaj nekoj ova sluceno samo nekoja strana dane otvara a drugo se da e ok ! ? ?
decki mozebi nee za ovde prasajnevo no ne znam kaj da postiram od pred 2/3 denovi stranata od on.net.mk ne mija otvara problemot e do mene posto probav od drugi PS si otvara se sie ok preinstalirav preisnatlirav i windows, broswer,flashplayer, itn itn.... pak ne saka... stvarno ne znam sto e dali se ima kaj nekoj ova sluceno samo nekoja strana dane otvara a drugo se da e ok ! ? ?