Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.114
- Поени од реакции
- 1.694
Шо му стана Chrome-ов, одеднаш ми го снема bookmark табот, т.е го има само на home page
Ctrl+B, пробај :smir:Шо му стана Chrome-ов, одеднаш ми го снема bookmark табот, т.е го има само на home page
ve molam pomognete mi eden glupak mi provalil pass na facebook i sea mi pisuva gluposti niz nego so da napraam da si go smenam pisete ve molaaaaaaaaaam
Вака сега.:
Имам едно другарче, и сега тој има проблем со Интернет и не може да оклуче, па викам ај јас ке му помогнам ке прашам на Кајгана и да одговорат
Значи кога оклучувал Интернет ова му го пишувало:
the application failed initialize propely (oxc0000005). Click on OK to terminate the application
Eпа има Кабелнет интернет, и кога оклучува кога претиска на "Internet" и после неколку секундуи му се појавуви тоа и тој стиска OK и ништо не се појавува.
nema takvo ne mozam da najdam daj so slikiНоне, имаш горе десно у кошо Setings едно копче, кликни го и ке ти се отворе табче, Acount setings кликни таму и шо сакаш си прави со профилот!:smir:
kako da go vidam paswordot od mojata internet konekcija,dali imat nekoja programa nes ili nesto opcija takva.FALA ODNAPRED.
На каква конекција АДСЛ? па како се конектираш кога не си го знаеш, стадард е Aa11 или видиси во договорот.