Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.114
Поени од реакции
1.694
Шо му стана Chrome-ов, одеднаш ми го снема bookmark табот, т.е го има само на home page

Член од
21 март 2009
Мислења
166
Поени од реакции
2
ve molam pomognete mi eden glupak mi provalil pass na facebook i sea mi pisuva gluposti niz nego so da napraam da si go smenam pisete ve molaaaaaaaaaam :(

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
ve molam pomognete mi eden glupak mi provalil pass na facebook i sea mi pisuva gluposti niz nego so da napraam da si go smenam pisete ve molaaaaaaaaaam :(

Ноне, имаш горе десно у кошо Setings едно копче, кликни го и ке ти се отворе табче, Acount setings кликни таму и шо сакаш си прави со профилот!:smir:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Има ли некој совет да ми даде, и евентуално искуство да сподели во самостојно инсталирање рутери, антени и слично дома? Дали да се нафатам, или попаметно е професионалци да викам. И нормално колку би ме чинело све тоа?

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Абе земи сам си инсталирај ќе се снајдеш 100%, има 5 мин работа, да поврзеш 2 кабли и да подесиш после конекцијата и толку :toe:
Еве ти детално упатство од телеком за инсталирање на нивните Томсон рутери
http://www.telekom.mk/download/upatstva/Upatstvo_instalacija_Call_Surf.pdf

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Вака сега.:
Имам едно другарче, и сега тој има проблем со Интернет и не може да оклуче, па викам ај јас ке му помогнам ке прашам на Кајгана и да одговорат:)
Значи кога оклучувал Интернет ова му го пишувало:

the application failed initialize propely (oxc0000005). Click on OK to terminate the application

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Вака сега.:
Имам едно другарче, и сега тој има проблем со Интернет и не може да оклуче, па викам ај јас ке му помогнам ке прашам на Кајгана и да одговорат:)
Значи кога оклучувал Интернет ова му го пишувало:

the application failed initialize propely (oxc0000005). Click on OK to terminate the application

Мислиш да го уклуче , и кажи каков интернет има и слично и кога излегува ова кога ќе се конектира. Не сме ние до толку од некој си fail да знаеме што е цела финта.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Eпа има Кабелнет интернет, и кога оклучува кога претиска на "Internet" и после неколку секундуи му се појавуви тоа и тој стиска OK и ништо не се појавува.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Eпа има Кабелнет интернет, и кога оклучува кога претиска на "Internet" и после неколку секундуи му се појавуви тоа и тој стиска OK и ништо не се појавува.

Нека ги преинсталира драјверите за модемот.

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Има ли нешто што може да се зезне ако го направиш ова, ако знае некој нека каже. Јас пробав и Mozillava ИДЕ ПОБРЗО.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
kako da go vidam paswordot od mojata internet konekcija,dali imat nekoja programa nes ili nesto opcija takva.FALA ODNAPRED.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
kako da go vidam paswordot od mojata internet konekcija,dali imat nekoja programa nes ili nesto opcija takva.FALA ODNAPRED.

На каква конекција АДСЛ? па како се конектираш кога не си го знаеш, стадард е Aa11 или видиси во договорот.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
На каква конекција АДСЛ? па како се конектираш кога не си го знаеш, стадард е Aa11 или видиси во договорот.

ne be brat kablovska konekcija imam -broadband,mene ne mi trebit na eden drugar moj ama jas napisav demek mene mi trebit.

Kajgana Shop

На врв Bottom