не знаев кај да ја прашам, па ај тука
овој пробмел уште го немам средено, не знам како да го средам, не ми се инсталира цел windows за еден fuc*in* мсн.пробав го избришав цел преку msn unistalеr нешто така беше, реинсталирав разни верзии но повторно истиот проблем.стално кога ке се логирам на мсн се појавува
![]()
па мора да идам troubelshoot да исчита тоа, repair па retry па да ме пушти на мсн
![]()
фала позз
~ 100-110 KB/s.Имам интернет од Sun Wireless од 1Mbps ама некако многу е бавен дали можи некој да ми каже со колку треба минимум kb/s да спушта од utorrent или од обичен линк.. фала однапред:salut:
не знаев кај да ја прашам, па ај тука
овој пробмел уште го немам средено, не знам како да го средам, не ми се инсталира цел windows за еден fuc*in* мсн.пробав го избришав цел преку msn unistalеr нешто така беше, реинсталирав разни верзии но повторно истиот проблем.стално кога ке се логирам на мсн се појавува
![]()
па мора да идам troubelshoot да исчита тоа, repair па retry па да ме пушти на мсн
![]()
фала позз
proverete si mtu dali vi e tocno namesten.same problem.помагајте!!
Вака, и јас имам рутер и кабелски интернет.Како можам кбелски интернет да пренесувам преку РУТЕР? Како треба да се поврзе?
http://www.speedtest.net одбери го портокаловиот дел (сервер скопје) и почекај да тестира.Незнам дали треба тука да питам..
Како се гледе брзината на интернетот или не се гледе?:kesa::kesa: