не знаев кај да ја прашам, па ај тука
овој пробмел уште го немам средено, не знам како да го средам, не ми се инсталира цел windows за еден fuc*in* мсн.пробав го избришав цел преку msn unistalеr нешто така беше, реинсталирав разни верзии но повторно истиот проблем .стално кога ке се логирам на мсн се појавува
па мора да идам troubelshoot да исчита тоа, repair па retry па да ме пушти на мсн
фала позз
~ 100-110 KB/s.Имам интернет од Sun Wireless од 1Mbps ама некако многу е бавен дали можи некој да ми каже со колку треба минимум kb/s да спушта од utorrent или од обичен линк.. фала однапред:salut:
не знаев кај да ја прашам, па ај тука
овој пробмел уште го немам средено, не знам како да го средам, не ми се инсталира цел windows за еден fuc*in* мсн.пробав го избришав цел преку msn unistalеr нешто така беше, реинсталирав разни верзии но повторно истиот проблем .стално кога ке се логирам на мсн се појавува
па мора да идам troubelshoot да исчита тоа, repair па retry па да ме пушти на мсн
фала позз
proverete si mtu dali vi e tocno namesten.same problem.помагајте!!
Вака, и јас имам рутер и кабелски интернет.Како можам кбелски интернет да пренесувам преку РУТЕР? Како треба да се поврзе?
http://www.speedtest.net одбери го портокаловиот дел (сервер скопје) и почекај да тестира.Незнам дали треба тука да питам..
Како се гледе брзината на интернетот или не се гледе?:kesa::kesa: