Inspektorat
www.guliver_tip.bloger.hr
- Член од
- 22 август 2008
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 0
pram taka ama evo nemam internet neznam zs?Не треба бе, само избери го интернетот, клик на него пиши пасвордот и voila
pram taka ama evo nemam internet neznam zs?Не треба бе, само избери го интернетот, клик на него пиши пасвордот и voila
Од лаптоп пробуваш да се конектираш ? Види да не е слаб сигналотpram taka ama evo nemam internet neznam zs?
Prvana crta samo e zelena mojt da e slab zato da nemojt?Од лаптоп пробуваш да се конектираш ? Види да не е слаб сигналот
Слаб е и те какоPrvana crta samo e zelena mojt da e slab zato da nemojt?
фалаТи треба за тоа само ремоте десцтоп програмче ништо друго. Оди во темата во Софтвер ,,Барам Програма" има таму супер програмчиња предложено. :smir:
a kolku mi trebet za da fatam? ko ke odam na balkon imam 2ili 3 i brzina odСлаб е и те како
Е незнам колку е оддалеченоста од твојот стан до хотелот. Конектирај се на тој интернет, и оди на www.speedtest.net и измери ја моменталната брзина. А 3 мб брзина ( зборуваме за бесплатен интернет и тоа вајрлес ) и не е така малкуa kolku mi trebet za da fatam? ko ke odam na balkon imam 2ili 3 i brzina od
11 mbps
Imam signal 2 crticki signal a speed mi e 56 Mbps ama nemozam da izmeram zs nemozam da vlezam na internet! Neznam so e frkava kolku i da e slab i baven so macenje ke uklucit nekoja strana ama vaka nisto ne otvorat. Imas nekoja ideja?Е незнам колку е оддалеченоста од твојот стан до хотелот. Конектирај се на тој интернет, и оди на www.speedtest.net и измери ја моменталната брзина. А 3 мб брзина ( зборуваме за бесплатен интернет и тоа вајрлес ) и не е така малку
Konektiran sum kaj so go pisam pasvordov mi e zeleno inaku ako e gresen e crveno. So mojt da e? Mozda trebit da pram nekoja dr konekcija ili nemat vrska?А сигурен си дека го знаеш пасвордот ? Пошо обично така прави, кога куцаш погрешен пасворд. Ти вика дека е конектиран а немаш интернет.
Нема врска конекцијата, може ти е слаб wireless адаптерот т.е. неможеш да фатиш добар интернет на поголема далечинаKonektiran sum kaj so go pisam pasvordov mi e zeleno inaku ako e gresen e crveno. So mojt da e? Mozda trebit da pram nekoja dr konekcija ili nemat vrska?
A imat nekoja antena od ovie so se so bi fajkala i kolku pari se dan znajs?Нема врска конекцијата, може ти е слаб wireless адаптерот т.е. неможеш да фатиш добар интернет на поголема далечина
tools - options - main - when firefox starts (стави тука Open my home page)Зошто кога вклучам Мозила и пр.отворам кајгана и после исклучувам и потоа кога пак вклучам Мозила не ми се појавува гугл кој ми е на почетна страна туку кајгана кој ми е последно отворано треба ли нешто да исклучам што е проблемот
Фала:smir:tools - options - main - when firefox starts (стави тука Open my home page)