се слагам за овоа....колку имам толку ќе и пружам а ако она дава газ за пари...одма и давам повратна карта...нека си бара таков некојПоише би рекол дека не сум достоен за неа зашто е премногу добра. А за парите, па шо ако има поише од мене? Јас сум си таков каков шо сум и иам толку колку шо можат да ми даат моите. Толку можат, толку ми даваат, а ако на неа и смета, ондак не вреди да се замарам со неа уопште! Не ми треба некоја шо трча по пари.... налетала на погрешен човек ондак х)
Така е,така е и така е........Јас имав таква врска,баш како твојот пост и на крај краева,нема крај со таквите како нив.види...парите тука и немаат некој ефект..МЕЃУТОА:
последеци(незз како да ги наречам со друго име) кој има поише пари се движи у таков круг на другари/другарки.
послем тоа имаш ке идеш со неа еднаш два пати али послем тешко...нема да можеш да идеш на исти места нема да можеш да се разбацаваш со пари и ке се ц'цкаш за секоја ситница нема на 300 кафиња да можеш да идеш со неа и на крај околината ке почне лошо да дејствува врз неа , она може нема да бара пари али ти ке немаш за себе.
ке почнат другарките вака така ке осети она дека почнува да губи од респект у друштвото и имаш реакција-ОСВЕН АКО ТЕ САКА ВИСТИНСКИ ПА КЕ СЕ ОДДЕЛИ ОД ДРУШТВОТО(а да не праиме муабет дека нема да се деси некој таков драматичен пресврт пошо кога ретки се такви случаи на ПРЕОБРАЗБА) она чим фатила со такви луѓе шо немаат никакво ниво на морални ведности ондак..... no comment
и ретки се такви случаи на ЉУБОВ не дека не постојат ама само види у какво општество и у какво време само живеме СВЕ Е ИЗМАТЕРИЈАЛИЗИРАНО до коска
совет ФАТИ СИ НЕКОЈА СММИРЕНА И ФИНА ЗА ВРСКА А СО БЕСНИ И СО ПАРИ ЌИ ДИГНАТИ У СВЕМИР САМО ЗА 1 НОЌ СЕ ТИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ау се изморив од пишуење ебате беља
Се плашиш дека ќе го турнеш во депресија?Ако заработувам многу повеќе пари од него, не гледам иднина заедно.
А бе удри му ги клоците таму ко не го бива не го бива .Ако заработувам многу повеќе пари од него, не гледам иднина заедно.
Се плашам дека ќе му падне и нема да му стане.. егото де У принцип не викам дека врската не може да успее, ама треба некој екстра екстра екстра спешл маж да биде за да не се чувствува загрозен. Ко што можам да прочитам, низ форумов процентот на вакви е занемарлив.Се плашиш дека ќе го турнеш во депресија?