абе ајде, мене ми се мрачи од такви помисли. И според некои статистики, невините во брак, после, бидејќи не го проживеале животот, сакаат да се изживеат во брак, нормално, со други партнери. Како што не сакам мажи девици, така не сакам ни жени девици, бидејќи сум поборник за еднаквост меѓу половите. Ако му се може на едниот, му се може и на другиот. Ама нажалост, кај нас уште владеат некои конзервативни мисли дека машко со сто е фраер, а женско со сто е курва.
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:17 ---
абе ајде, мене ми се мрачи од такви помисли. И според некои статистики, невините во брак, после, бидејќи не го проживеале животот, сакаат да се изживеат во брак, нормално, со други партнери. Како што не сакам мажи девици, така не сакам ни жени девици, бидејќи сум поборник за еднаквост меѓу половите. Ако му се може на едниот, му се може и на другиот. Ама нажалост, кај нас уште владеат некои конзервативни мисли дека машко со сто е фраер, а женско со сто е _____
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:19 ---
абе ајде, мене ми се мрачи од такви помисли. И според некои статистики, невините во брак, после, бидејќи не го проживеале животот, сакаат да се изживеат во брак, нормално, со други партнери. Како што не сакам мажи девици, така не сакам ни жени девици, бидејќи сум поборник за еднаквост меѓу половите. Ако му се може на едниот, му се може и на другиот. Ама нажалост, кај нас уште владеат некои конзервативни мисли дека машко со сто е фраер, а женско со сто е _____