Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Жива вистина на брачна постела мажот дознава дека жена му е невина и и вика ти болна ли си па 21 век сме па ја избрка,абе ја да начекам таква има да ја чувам како очите а абдалов ја избркал оти не била модерна?!
хахахаа има бе- не се сакалдисува

„Moji standardi su veoma visoki. Nadam se da ću naći visokog, crnog i zgodnog milionera." :pos:

Spremna da izgubi nevinost u 70 godini
Devica stara 70 godina juče je objavila da je spremna da ima seks.
http://www.smedia.rs/ona/vest/12592/Zdravlje-Psiha-Spremna-da-izgubi-nevinost-u-70-godini-Devica-u-70-oj-Spremna-da-izgubi-nevinost-u-70-godini-FOTO.html

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
на клоакна невиност со инекција угандин :), за полесно да крека Кермит :) :pos:
Verojatno toj ugandinot od slikata na avatarot, dobro iskustvo ti prenel, pa i da krekas si naucil. Ne e temava za gejoj, odi na drugo mesto gej orientacija da ja propovedas

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Јаоооо ме ареса темата :)
Јас сум таква особа :)
Дури галичка свадба ќе правам
:)
И таму е обичајот, зетот додека го бричат,
невестата оди на три чешми, да си ја замие
па после одат заедно во одаја, на килимче и бело чаршавче
да П У К Н Е
а сватовите игајат во дворо и чекат да го вида чаршаво
(ама ако не си, земи си некои петел,да му го свиткаш врато)
(оти тебе да не ти го свиткат)

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
Да, има многу вистина тука.
Значи јас познавам такви примери, зошто се дружам многу со муслимански свет.
Познавам и мажи и жени кои чекаат прва брачна ноќ.
Но не чекаат зошто тие така мислат дека треба, туку зошто се плашат од осуда на околината, а жените посебно, сеуште важи кај нив тоа ,,ќе ме врати ако не сум невина,,.
Е сега, тоа постои.
ziveam vo takov kraj.vo denesnicata maskite nee cekat prvata bracna nok ama zenskite da.iako nekoj od niv znaat za deckovcite nivni.
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 20:43 ---
Да, има многу вистина тука.
Значи јас познавам такви примери, зошто се дружам многу со муслимански свет.
Познавам и мажи и жени кои чекаат прва брачна ноќ.
Но не чекаат зошто тие така мислат дека треба, туку зошто се плашат од осуда на околината, а жените посебно, сеуште важи кај нив тоа ,,ќе ме врати ако не сум невина,,.
Е сега, тоа постои.
ziveam vo takov kraj.vo denesnicata maskite nee cekat prvata bracna nok ama zenskite da.iako nekoj od niv znaat za deckovcite nivni.

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
абе ајде, мене ми се мрачи од такви помисли. И според некои статистики, невините во брак, после, бидејќи не го проживеале животот, сакаат да се изживеат во брак, нормално, со други партнери. Како што не сакам мажи девици, така не сакам ни жени девици, бидејќи сум поборник за еднаквост меѓу половите. Ако му се може на едниот, му се може и на другиот. Ама нажалост, кај нас уште владеат некои конзервативни мисли дека машко со сто е фраер, а женско со сто е курва.
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:17 ---
абе ајде, мене ми се мрачи од такви помисли. И според некои статистики, невините во брак, после, бидејќи не го проживеале животот, сакаат да се изживеат во брак, нормално, со други партнери. Како што не сакам мажи девици, така не сакам ни жени девици, бидејќи сум поборник за еднаквост меѓу половите. Ако му се може на едниот, му се може и на другиот. Ама нажалост, кај нас уште владеат некои конзервативни мисли дека машко со сто е фраер, а женско со сто е _____
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:19 ---
абе ајде, мене ми се мрачи од такви помисли. И според некои статистики, невините во брак, после, бидејќи не го проживеале животот, сакаат да се изживеат во брак, нормално, со други партнери. Како што не сакам мажи девици, така не сакам ни жени девици, бидејќи сум поборник за еднаквост меѓу половите. Ако му се може на едниот, му се може и на другиот. Ама нажалост, кај нас уште владеат некои конзервативни мисли дека машко со сто е фраер, а женско со сто е _____

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
абе ајде, мене ми се мрачи од такви помисли. И според некои статистики, невините во брак, после, бидејќи не го проживеале животот, сакаат да се изживеат во брак, нормално, со други партнери. Како што не сакам мажи девици, така не сакам ни жени девици, бидејќи сум поборник за еднаквост меѓу половите. Ако му се може на едниот, му се може и на другиот. Ама нажалост, кај нас уште владеат некои конзервативни мисли дека машко со сто е фраер, а женско со сто е курва.
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:17 ---
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:19 ---
Значи сакаш секс и со машки и со женски само да не бидат невини?

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
сакам
Значи сакаш секс и со машки и со женски само да не бидат невини?
секс со мажи и деф не невини, не сум јас секс школа, па да учам некого, а за жени реков така зашто не се дружам многу со личности кои имаат такви сфаќања - ништо пред брак

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
сакам

секс со мажи и деф не невини, не сум јас секс школа, па да учам некого, а за жени реков така зашто не се дружам многу со личности кои имаат такви сфаќања - ништо пред брак
оки доки

Ceci0

Captain
Член од
20 јануари 2011
Мислења
334
Поени од реакции
208
Во ред е ако не е курва... Ако некоја си го сака партнерот и мисли дека може да му верува или пак дури и дека тој е ТОЈ за нејзе зошто да чека до брак? Такво задоволство не се пропушта... Ама пак не го бидува и да се ебе со кој ќе стигне...

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Најверојатно у денешно време никој не се чува за прва брачна, ама јас лично познавам девојки на 21+ шо се уште се невини, ама тоа не е поради тоа што тие не сакале или не сакаат, едноставно не се имале некоја салам врска и не сакале да се испукаат со некој шо утре мош нема ни да им се јави.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Абе која прва брачна вечер, излегува 15 годишна, минич до под пи....ка, оди на сепаре-шанк, најдува некој, заминува, го силува, се прибира дома како ништо да не било.
Страшната работа е што обично го остваруваат тој чин не во сериозна врска, туку онака бум бум од задоволство, дека имале 15, 14 или помалку ,,не е страшно". Одиме постепено во шемана на Американчиштана.
Иначе секако дека има и од тие што се чуваат, но сигурен сум дека се чуваат не од што си рекле јас че бидам девица до прва прачна ноќ, туку ете или не фатиле дечко, или се плашеле да се предадат и слично.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
еееееееееееее ова е коооооооома:pos::pos:
Nakon prve bračne noći mladić ostavio suprugu zbog dlakava međunožja

Rđavu penisu svaka dlaka smeta.

Ljudi moji, kakav sam šok doživio prve bračne noći. Dotad je sve bilo u redu, voljeli smo se cijele dvije godine naše veze. Na njezin zahtjev prije braka nismo konzumirali našu ljubav. Smatrao sam da je njezino inzistiranje na djevičanstvu nešto što je vrijedno u ovim nemoralnim vremenima. Iako sam još tada trebao posumnjati kako nešto nije u redu s njom, bio sam ludo zaljubljen i slijep oko očiju. No da ne duljim. Dragica je tradicionalna i kad je riječ o spolnoj higijeni pa sam se nemalo iznenadio kad me, umjesto brazilske depilacije ili barem irokeze oko intimne zone, dočekao ekosustav s najvećom bioraznolikošću nakon amazonske prašume – slikovito nam je objasnio mladi raspuštenik Josip K.

http://news-bar.hr/news/nakon-prve-bracne-noci-mladic-ostavio-suprugu-zbog-dlakavog-medunozja/

Kajgana Shop

На врв Bottom