Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

N

Nessa Alcarin

Гостин
те молам,излези надвор од твојата куќа/стан,и разгледај околу себе,јас како ВИСОКОИНТЕЛЕГЕНТЕН ти препорачувам тоа,јас би сватил одма зошто ти би ме натерала ова да го направам,пробај и ти да сватиш.Излези надвор,запамти ја реченицава и размисли за светот во кој живееш.Пробај да разбереш..
Ти пробај и сфати дека сексот не е повеќе табу и дека нема ништо лошо во него. Колку повеќе луѓето се онадуваат, толку подобро. Тргни си ги од глава сите општествени, религиски и морални ограничувања и верувај повеќе ќе уживаш.
И многу себично е од твоја страна, ти да се ебеш и да уживаш, а да очекуваш од идната ти жена да не го прави тоа. Таа не е човек? Не сака и таа да ужива ?

D

Daedalus

Гостин
јас мислев конкретно за него,инаку може и генерално да се однесува,што бара некој да збори за нешто што не го прави или не е таков..
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:34 ---

не извини мора да те поправам злато,немој МОРАЛОТ И ЕТИКАТА се индивидуални работи,ако ти ги немаш не значи дека секој ги нема,неее извини за ова со ебењево.. се заеба гадно со ова сега..
Брат, ти си ко рандом генератор на реченици што не се поврзани помеѓу себе на никаков начин. Ко у South park кога објаснуваа како Family Guy го креираат хуморот.
Ти пробај и сфати дека сексот не е повеќе табу и дека нема ништо лошо во него. Колку повеќе луѓето се онадуваат, толку подобро. Тргни си ги од глава сите општествени, религиски и морални ограничувања и верувај повеќе ќе уживаш.
И многу себично е од твоја страна, ти да се ебеш и да уживаш, а да очекуваш од идната ти жена да не го прави тоа. Таа не е човек? Не сака и таа да ужива ?
Башка што за секој секс што он ќе го има, една жена ќе се осквернави. Според неговото верување, он треба да е невин исто така.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
јас мислев конкретно за него,инаку може и генерално да се однесува,што бара некој да збори за нешто што не го прави или не е таков..

Се опиша ептен сличен на мене, не ти е она крива. Останува само да си ги измериме пенисите и да утврдиме дека имаме исти sperm донор :). Не би требало да ти биде одбивно, гледам овде мерење ташаци ти е забавно, во живо треба да ти е уште позабавно :D.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.169
Поени од реакции
27.812
Има бе невини уште шо ви е.........по манистири (ако поповите уште не ги предомислиле:D),у четврто-в има невини ама сите сигурно не се (има некој ``напредни``),една колешка на факс која има 40 години и сеуште мисли дека е во цутот на младоста ( зашто кога била веке,таа била посветена на кариера и работа),има има се наогаат ама дали се за женење незнам :ROFLMAO:
п.с. Мала Преспа и Голо Брдо ги заборајв ......500 - 1000 евра плакаш и сам проверуеш дали е невина ;)

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Брат, ти си ко рандом генератор на реченици што не се поврзани помеѓу себе на никаков начин. Ко у South park кога објаснуваа како Family Guy го креираат хуморот.

Башка што за секој секс што он ќе го има, една жена ќе се осквернави. Според неговото верување, он треба да е невин исто така.

а ти брат да пробаш да видиш дека едното за едниот се однесува другото за другиот ? :sick:

N

Nessa Alcarin

Гостин

не извини мора да те поправам злато,немој МОРАЛОТ И ЕТИКАТА се индивидуални работи,ако ти ги немаш не значи дека секој ги нема,неее извини за ова со ебењево.. се заеба гадно со ова сега.. неможе женско што поттекнува од хард-кор конзервативни родители уште повеќе патријахални да се ебе со манијаци,може тоа овие вашиве што се либерални.. ние конзервите не.. почитувај го правото на слобода и индивидуалност и збори во свое име ТЕ МОЛАМ.
И престани да го тупиш со МОРАЛ и ЕТИКА, да не ти ги викнам тие од Религија, па да ти објаснат како стојат работите.
Ако не се ебе значи дека е морална и етична? Дај молим те кажи ми дека си под 16 години, зошто почна жал да ми станува за тебе...

R

Rigel Kent

Гостин

не извини мора да те поправам злато,немој МОРАЛОТ И ЕТИКАТА се индивидуални работи,ако ти ги немаш не значи дека секој ги нема,неее извини за ова со ебењево.. се заеба гадно со ова сега.. неможе женско што поттекнува од хард-кор конзервативни родители уште повеќе патријахални да се ебе со манијаци,може тоа овие вашиве што се либерални.. ние конзервите не.. почитувај го правото на слобода и индивидуалност и збори во свое име ТЕ МОЛАМ.

Токму така , вие конзервите сте многу убаво затворени .

Инаку како тоа ти имаш право да коментираш кога не си бил со женско , односно кога среќаваш девојка си викаш : " Којзнае со колку оваа се ебела затоа јас ќе си чекам невина "

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643

никој не рече дека е табу и дека има лошо нешто во него,јас ти предложив тоа што го пишав,на тебе останува дали ќе ме разбереш или не.. за уживањето,мислам дека ја знаеш разликата меѓу да ебеш и да те ебат нели ? да не објаснувам и тоа..
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:42 ---
И престани да го тупиш со МОРАЛ и ЕТИКА, да не ти ги викнам тие од Религија, па да ти објаснат како стојат работите.
Ако не се ебе значи дека е морална и етична? Дај молим те кажи ми дека си под 16 години, зошто почна жал да ми станува за тебе...

Зошто толку те вознемируваат тие работи ? дека ги немаш и имаш комплекси од нив ? хм.. моралот и етиката се философски работи не религиски.. под 12 сум и сега ?

D

Daedalus

Гостин
никој не рече дека е табу и дека има лошо нешто во него,јас ти предложив тоа што го пишав,на тебе останува дали ќе ме разбереш или не.. за уживањето,мислам дека ја знаеш разликата меѓу да ебеш и да те ебат нели ? да не објаснувам и тоа..
Просточа level asian

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.169
Поени од реакции
27.812
А што е тоа морал и етика ???? Овде во Македонија се верува дека ги има ама не е сеуште докажано....

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Токму така , вие конзервите сте многу убаво затворени .

Инаку како тоа ти имаш право да коментираш кога не си бил со женско , односно кога среќаваш девојка си викаш : " Којзнае со колку оваа се ебела затоа јас ќе си чекам невина "

не сум бил со женско,точно,ја сум тарзан живеам во џунгла полна со мајмуни а се наоѓа и по некој орангутан.. фала богу имам што да перам.. ако не алишта...

N

Nessa Alcarin

Гостин
Се по и по интересен ми стануваш ... Не ја знам разликата помеѓу „да ебеш“ и „да те ебат“, зошто само едното сум го искусила. Те гледам дека ти си искусен и на двата фронта, па дај кажи ми ги разликите. Како ти беше кога те ебеа, а како ти беше кога ти ебеше. ;)

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Просточа level asian

фала..
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:45 ---
Се по и по интересен ми стануваш ... Не ја знам разликата помеѓу „да ебеш“ и „да те ебат“, зошто само едното сум го искусила. Те гледам дека ти си искусен и на двата фронта, па дај кажи ми ги разликите. Како ти беше кога те ебеа, а како ти беше кога ти ебеше. ;)

скраја да е за ова другово... пу пу пу..

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Има, но обично таквите се работат со други откако ке стапат во брак или евентуално ако нема муда за неверство, си се дружи со Роко. Љубопитноста е опасна работа.
Чисто од љубоФ.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ти ова озбилно?

Патем убаво тргнавте со добра дискусија немојте да забегате во навреди, утре ќе ве проверам. А и само последново го прочитав и мислам дека ми е време да си легнам.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
ја знаеш разликата меѓу да ебеш и да те ебат нели ? да не објаснувам и тоа..

Сега ќе ти објасни чичко Шкорпи:

1) Да ебеш - пример групава што те цитира последниве пар страни

2) Да те ебат - пример ти, последниве пар страни.

Си ја чул фразата 'дупење во мозок'? Ми мирисаш за промискуитетен на тоа поле.

Kajgana Shop

На врв Bottom