Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Ти ова озбилно?

Патем убаво тргнавте со добра дискусија немојте да забегате во навреди, утре ќе ве проверам. А и само последново го прочитав и мислам дека ми е време да си легнам.

не на шала

N

Nessa Alcarin

Гостин
А што е тоа морал и етика ???? Овде во Македонија се верува дека ги има ама не е сеуште докажано....
Значи ако добро се сеќавам на муабетите во Религија, поради самиот факт што секое општество е различно, затоа и моралните вредности во тоа општество се разликуваат од наредното. Самото тоа покажува дека морал и етика всушност и не постојат. пр. Во едно општество е морално да се има 10 жени, додека во друго е неморално.... и т.н.

R

Rigel Kent

Гостин
не сум бил со женско,точно,ја сум тарзан живеам во џунгла полна со мајмуни а се наоѓа и по некој орангутан.. фала богу имам што да перам.. ако не алишта...
Е сега ако си бил со женско , тогаш зошто не ја зеде за жена , зошто чедо Божјо ти ја остави и си најде друга а гените твои и ги остави во трајна сопственост да ги пренесе на детето нејзино :place: .

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Сега ќе ти објасни чичко Шкорпи:

1) Да ебеш - пример групава што те цитира последниве пар страни

2) Да те ебат - пример ти, последниве пар страни.

Си ја чул фразата 'дупење во мозок'? Ми мирисаш за промискуитетен на тоа поле.

за број 1 да број 2 не се почуствував метафорично така,тоа се комплекси зошто нечив комплекс треба да го сватам како некој да ме ебе ? не.. таквии многу среќавам секојдневно.. навика е тоа со текот на годините.. а за другово точно за мозокот,премногу сум промискуитетен дури хард код..

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.169
Поени од реакции
27.812
никој не рече дека е табу и дека има лошо нешто во него,јас ти предложив тоа што го пишав,на тебе останува дали ќе ме разбереш или не.. за уживањето,мислам дека ја знаеш разликата меѓу да ебеш и да те ебат нели ? да не објаснувам и тоа..
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:42 ---

Зошто толку те вознемируваат тие работи ? дека ги немаш и имаш комплекси од нив ? хм.. моралот и етиката се философски работи не религиски.. под 12 сум и сега ?
Батко знаеш дека инквизицијата веке не постои !??!?! Знаеш дека до 18-19 век можеби било чудно да не си невин пред брак ,ама сега ..... Еве ти мој пример : едно време имав девојка 7 години постара од мене (ништо чудно за мене зашто мислев ПОСТАРА = ПОИСКУСНА) ,кога дојде ``да се биде или не `` ја тогаш дознав дека е невина и дека треба да и кажам што треба да прави у кревет:facepalm: 7 години помлад, учител е на девојка која била у пубертет кога овој дознал дека земјата не е плоча...:LOL: Така да ти продолжи да бараш невина ... ти посакувам се најдобро

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Значи ако добро се сеќавам на муабетите во Религија, поради самиот факт што секое општество е различно, затоа и моралните вредности во тоа општество се разликуваат од наредното. Самото тоа покажува дека морал и етика всушност и не постојат. пр. Во едно општество е морално да се има 10 жени, додека во друго е неморално.... и т.н.

да пресудиш што е добро а што не,какви последници а какви нема да има тоа по тебе,што е корисно за тебе а што не за твоето минато,сегашност и иднина е различно од нормите на Исламот или другите религии за имање на харем.Да за жал моралот и етиката се изумрени работи,ете дојдовме и до тоа зошто ти пишав да излезеш надвор и да разгледаш во какво општество живееш,во каков свет..
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:54 ---
Е сега ако си бил со женско , тогаш зошто не ја зеде за жена , зошто чедо Божјо ти ја остави и си најде друга а гените твои и ги остави во трајна сопственост да ги пренесе на детето нејзино :place: .
:eek:
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:59 ---
Батко знаеш дека инквизицијата веке не постои !??!?! Знаеш дека до 18-19 век можеби било чудно да не си невин пред брак ,ама сега ..... Еве ти мој пример : едно време имав девојка 7 години постара од мене (ништо чудно за мене зашто мислев ПОСТАРА = ПОИСКУСНА) ,кога дојде ``да се биде или не `` ја тогаш дознав дека е невина и дека треба да и кажам што треба да прави у кревет:facepalm: 7 години помлад, учител е на девојка која била у пубертет кога овој дознал дека земјата не е плоча...:LOL: Така да ти продолжи да бараш невина ... ти посакувам се најдобро

океј ова е типичен пример ШТО ТРЕБА ДА ПРАВИ ВО КРЕВЕТ.Види,ова е само еден глупав изговор и за машките што не им смета скината и за женските што се кинат од 15 години или пред брак како и да е со оправдување ЈАС СУМ ИСКУСНА ЗНАМ ШТО ДА ПРАВАМ.. и гледај сега која иронија.. ПА ШТО АКО СИ ИСКУСНА ?????????????????????????????? ајде сега нека ми даде некој одговор на ова ШТО АКО Е ИСКУСНА ??? еве ова е иронијата,одма чека да се удри во гради и да каже ЈАС СУМ ИСКУСНА а да ја прашаш КОЛКУ КНИГИ ИМАШ ПРОЧИТАНО,КОЈ СТЕПЕН НА ОБРАЗОВАНИЕ И КОЕ ШКОЛО ГО ИМАШ ЗАВРШЕНО,КАКВА УЧЕНИЧКА СИ БИЛА (АКО БИЛА).. ама тогаш одма како гулаби главите доле,ЗОШТО ЗА ОВА НЕ БЕА ВАКА ХРАБРИ И ПАМЕТНИ ПА ДА НАПРАВЕЈА НЕШТО СО ШТО ЌЕ СЕ ГОРДЕЈА И ОНА И НИВНИТЕ ОКОЛУ НЕА ? ЕБЕЊЕ НА 15 ГОДИНИ УСПЕХ ИЛИ ТРАГЕДИЈА ? :facepalm:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
@GhostLeader - Колку парчиња имаш бапнато до сега?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
@GhostLeader - Колку парчиња имаш бапнато до сега?

бираш глуп начин за да ја покажеш својата интелегенција со тоа што пишуваш реченици што не искажуваат што точно сакаш да кажеш и прашаш и мислиш дека сега ако јас не те разберам треба да мислам дека си мозок голем некој.Грешка си.Биди попрецизен.

N

Nessa Alcarin

Гостин
бираш глуп начин за да ја покажеш својата интелегенција со тоа што пишуваш реченици што не искажуваат што точно сакаш да кажеш и прашаш и мислиш дека сега ако јас не те разберам треба да мислам дека си мозок голем некој.Грешка си.Биди попрецизен.
Колку женски имаш превртено до сега. :facepalm: тоа сака да те праша

D

Daedalus

Гостин
Ова не беше со никакво преносно значење. Те праша, колку имаш ебено до сеа. Парчиња ги вика, пошто така ти ги глеаш.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Ќе ти кажам зошто прашувам, прво одговори.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Колку женски имаш превртено до сега. :facepalm: тоа сака да те праша

Па нека праша така а не ја да мозгувам што сака он да каже.НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА НИЧИВА ПРИВАТНОСТ НЕ САКАМ НИ БИЛО КОЈ ДА ГО ИНТЕРЕСИРА ЗА МОЈАТА,ЗА БИЛО ШТО.

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
да пресудиш што е добро а што не,какви последници а какви нема да има тоа по тебе,што е корисно за тебе а што не за твоето минато,сегашност и иднина е различно од нормите на Исламот или другите религии за имање на харем.Да за жал моралот и етиката се изумрени работи,ете дојдовме и до тоа зошто ти пишав да излезеш надвор и да разгледаш во какво општество живееш,во каков свет..
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:54 ---

:eek:
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:59 ---

океј ова е типичен пример ШТО ТРЕБА ДА ПРАВИ ВО КРЕВЕТ.Види,ова е само еден глупав изговор и за машките што не им смета скината и за женските што се кинат од 15 години или пред брак како и да е со оправдување ЈАС СУМ ИСКУСНА ЗНАМ ШТО ДА ПРАВАМ.. и гледај сега која иронија.. ПА ШТО АКО СИ ИСКУСНА ?????????????????????????????? ајде сега нека ми даде некој одговор на ова ШТО АКО Е ИСКУСНА ??? еве ова е иронијата,одма чека да се удри во гради и да каже ЈАС СУМ ИСКУСНА а да ја прашаш КОЛКУ КНИГИ ИМАШ ПРОЧИТАНО,КОЈ СТЕПЕН НА ОБРАЗОВАНИЕ И КОЕ ШКОЛО ГО ИМАШ ЗАВРШЕНО,КАКВА УЧЕНИЧКА СИ БИЛА (АКО БИЛА).. ама тогаш одма како гулаби главите доле,ЗОШТО ЗА ОВА НЕ БЕА ВАКА ХРАБРИ И ПАМЕТНИ ПА ДА НАПРАВЕЈА НЕШТО СО ШТО ЌЕ СЕ ГОРДЕЈА И ОНА И НИВНИТЕ ОКОЛУ НЕА ? ЕБЕЊЕ НА 15 ГОДИНИ УСПЕХ ИЛИ ТРАГЕДИЈА ? :facepalm:

Ти невин си? Озбилно те прашувам.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Гледам во каково општество живееме, те осудуваат ако имаш сексуален партнер пред брак. И ја пресметуваат вредноста на една жена по тоа дали има химен или не. Страшно ни е општеството.

Kajgana Shop

На врв Bottom