да пресудиш што е добро а што не,какви последници а какви нема да има тоа по тебе,што е корисно за тебе а што не за твоето минато,сегашност и иднина е различно од нормите на Исламот или другите религии за имање на харем.Да за жал моралот и етиката се изумрени работи,ете дојдовме и до тоа зошто ти пишав да излезеш надвор и да разгледаш во какво општество живееш,во каков свет..
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:54 ---
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:59 ---
океј ова е типичен пример ШТО ТРЕБА ДА ПРАВИ ВО КРЕВЕТ.Види,ова е само еден глупав изговор и за машките што не им смета скината и за женските што се кинат од 15 години или пред брак како и да е со оправдување ЈАС СУМ ИСКУСНА ЗНАМ ШТО ДА ПРАВАМ.. и гледај сега која иронија.. ПА ШТО АКО СИ ИСКУСНА ?????????????????????????????? ајде сега нека ми даде некој одговор на ова ШТО АКО Е ИСКУСНА ??? еве ова е иронијата,одма чека да се удри во гради и да каже ЈАС СУМ ИСКУСНА а да ја прашаш КОЛКУ КНИГИ ИМАШ ПРОЧИТАНО,КОЈ СТЕПЕН НА ОБРАЗОВАНИЕ И КОЕ ШКОЛО ГО ИМАШ ЗАВРШЕНО,КАКВА УЧЕНИЧКА СИ БИЛА (АКО БИЛА).. ама тогаш одма како гулаби главите доле,ЗОШТО ЗА ОВА НЕ БЕА ВАКА ХРАБРИ И ПАМЕТНИ ПА ДА НАПРАВЕЈА НЕШТО СО ШТО ЌЕ СЕ ГОРДЕЈА И ОНА И НИВНИТЕ ОКОЛУ НЕА ? ЕБЕЊЕ НА 15 ГОДИНИ УСПЕХ ИЛИ ТРАГЕДИЈА ?