Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Невини нека бараат по манастири, а и таму е прашање колку се невини.
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:24 ---
20+ год. невина = something's wrong

Her vagina must be deformed.

Не знаеш што е побратим? Јас мислев другиот дел од прашањето те збуни.

Ајде де, кажи ми што сум требал да сфатам со твоето прашање. Чекам :)

ффффффффффффф........ ја не знам стварно.. ај да не бидам неколтурен... знам што е побратим,не сватив од каде јас и ти побратими.. требаше да сватиш ШТО БАРА ПЕДЕР ДА КОМЕНТИРА ЗА МАШКО-ЖЕНСКИ ОДНОСИ,не ти е забрането,туку не е логично,или и ти имаш односи со припраднички на понежниот пол ?

ффффффффффффф........ ја не знам стварно.. ај да не бидам неколтурен... знам што е побратим,не сватив од каде јас и ти побратими.. требаше да сватиш ШТО БАРА ПЕДЕР ДА КОМЕНТИРА ЗА МАШКО-ЖЕНСКИ ОДНОСИ,не ти е забрането,туку не е логично,или и ти имаш односи со припраднички на понежниот пол ?

Не морам да имам односи да знам како се зачнува дете и како следи целиот биолошки процес. Работата беше штo ти не знаеш. За машко-женски односи расправај колку сакаш, гледаш, за тој дел од темата не те цитирав (иако и за таму можеби ти требаат pointer-и кои ради би ги споделил).

омг интелигенцијо една...
Сака да каже дека некогаш и некаде татко му(или некој рандом мажјак) ја ебел и мајка ти и мајка му... Според твојата логика, побратими сте... се изнервирав од ајкјуто ти ...

Аналогно на ова, што бараат пола форумџии да коментираат за фудбал кога претпоставувам скоро никој од нив не игра фудбал професионално?

Сака да каже дека некогаш и некаде татко му(или некој рандом мажјак) ја ебел и мајка ти и мајка му... Според твојата логика, побратими сте... се изнервирав од ајкјуто ти ...

Зш му кажа бе, интересно ми беше како е збунет целиот XD (али разбирам за нервозата и фрустрацијата ;) )

А овие овде ќе бараат невини се уште... Колку сме ние значи заостанати...

те молам,излези надвор од твојата куќа/стан,и разгледај околу себе,јас како ВИСОКОИНТЕЛЕГЕНТЕН ти препорачувам тоа,јас би сватил одма зошто ти би ме натерала ова да го направам,пробај и ти да сватиш.Излези надвор,запамти ја реченицава и размисли за светот во кој живееш.Пробај да разбереш..

Аналогно на ова, што бараат пола форумџии да коментираат за фудбал кога претпоставувам скоро никој од нив не игра фудбал професионално?

А овој нашиов овде мислиш е про-ебач? :D

Зошто мислиш дека ја посвоил телегонијава како филозофија? :D

јас мислев конкретно за него,инаку може и генерално да се однесува,што бара некој да збори за нешто што не го прави или не е таков..
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:34 ---

не извини мора да те поправам злато,немој МОРАЛОТ И ЕТИКАТА се индивидуални работи,ако ти ги немаш не значи дека секој ги нема,неее извини за ова со ебењево.. се заеба гадно со ова сега.. неможе женско што поттекнува од хард-кор конзервативни родители уште повеќе патријахални да се ебе со манијаци,може тоа овие вашиве што се либерални.. ние конзервите не.. почитувај го правото на слобода и индивидуалност и збори во свое име ТЕ МОЛАМ.

јас како ВИСОКОИНТЕЛЕГЕНТЕН ти препорачувам тоа

Aбе, би го рекол и јас тоа за тебе, и не само јас, туку и останативе можеме ти кажеме дека си високо-интелигентен, ама со тоа не го решаваме проблемчево твое.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom