Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
од населба, мајка на еден другар, го праела тоа пред 20 години. Од љубоФ.
She must've had a lotta love to give . A LOTTA.
од населба, мајка на еден другар, го праела тоа пред 20 години. Од љубоФ.
Тетка НесаСе почувствував сега заостанато..
Too lottaShe must've had a lotta love to give . A LOTTA.
А овие овде ќе бараат невини се уште... Колку сме ние значи заостанати...Чешка, Полска, пред 30 години? Причи од татко ми што сум слушал.
20+ год. невина = something's wrongА овие овде ќе бараат невини се уште... Колку сме ние значи заостанати...
20+ год. невина = something's wrong
Не знаеш што е побратим? Јас мислев другиот дел од прашањето те збуни.
Ајде де, кажи ми што сум требал да сфатам со твоето прашање. Чекам
ффффффффффффф........ ја не знам стварно.. ај да не бидам неколтурен... знам што е побратим,не сватив од каде јас и ти побратими.. требаше да сватиш ШТО БАРА ПЕДЕР ДА КОМЕНТИРА ЗА МАШКО-ЖЕНСКИ ОДНОСИ,не ти е забрането,туку не е логично,или и ти имаш односи со припраднички на понежниот пол ?
омг интелигенцијо една...ффффффффффффф........ ја не знам стварно.. ај да не бидам неколтурен... знам што е побратим,не сватив од каде јас и ти побратими.. требаше да сватиш ШТО БАРА ПЕДЕР ДА КОМЕНТИРА ЗА МАШКО-ЖЕНСКИ ОДНОСИ,не ти е забрането,туку не е логично,или и ти имаш односи со припраднички на понежниот пол ?
Аналогно на ова, што бараат пола форумџии да коментираат за фудбал кога претпоставувам скоро никој од нив не игра фудбал професионално?ффффффффффффф........ ја не знам стварно.. ај да не бидам неколтурен... знам што е побратим,не сватив од каде јас и ти побратими.. требаше да сватиш ШТО БАРА ПЕДЕР ДА КОМЕНТИРА ЗА МАШКО-ЖЕНСКИ ОДНОСИ,не ти е забрането,туку не е логично,или и ти имаш односи со припраднички на понежниот пол ?
омг интелигенцијо една...
Сака да каже дека некогаш и некаде татко му(или некој рандом мажјак) ја ебел и мајка ти и мајка му... Според твојата логика, побратими сте... се изнервирав од ајкјуто ти ...
А овие овде ќе бараат невини се уште... Колку сме ние значи заостанати...
ај до 23+ нека е, знаеш некој се концентрира на факултет...20+ год. невина = something's wrong
Аналогно на ова, што бараат пола форумџии да коментираат за фудбал кога претпоставувам скоро никој од нив не игра фудбал професионално?
Аналогно на ова, што бараат пола форумџии да коментираат за фудбал кога претпоставувам скоро никој од нив не игра фудбал професионално?
омг интелигенцијо една...
Сака да каже дека некогаш и некаде татко му(или некој рандом мажјак) ја ебел и мајка ти и мајка му... Според твојата логика, побратими сте... се изнервирав од ајкјуто ти ...
јас како ВИСОКОИНТЕЛЕГЕНТЕН ти препорачувам тоа