Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Не знаеш што е побратим? Јас мислев другиот дел од прашањето те збуни.

Ајде де, кажи ми што сум требал да сфатам со твоето прашање. Чекам :)

ффффффффффффф........ ја не знам стварно.. ај да не бидам неколтурен... знам што е побратим,не сватив од каде јас и ти побратими.. требаше да сватиш ШТО БАРА ПЕДЕР ДА КОМЕНТИРА ЗА МАШКО-ЖЕНСКИ ОДНОСИ,не ти е забрането,туку не е логично,или и ти имаш односи со припраднички на понежниот пол ?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
ффффффффффффф........ ја не знам стварно.. ај да не бидам неколтурен... знам што е побратим,не сватив од каде јас и ти побратими.. требаше да сватиш ШТО БАРА ПЕДЕР ДА КОМЕНТИРА ЗА МАШКО-ЖЕНСКИ ОДНОСИ,не ти е забрането,туку не е логично,или и ти имаш односи со припраднички на понежниот пол ?

Не морам да имам односи да знам како се зачнува дете и како следи целиот биолошки процес. Работата беше штo ти не знаеш. За машко-женски односи расправај колку сакаш, гледаш, за тој дел од темата не те цитирав (иако и за таму можеби ти требаат pointer-и кои ради би ги споделил).

N

Nessa Alcarin

Гостин
омг интелигенцијо една...
Сака да каже дека некогаш и некаде татко му(или некој рандом мажјак) ја ебел и мајка ти и мајка му... Според твојата логика, побратими сте... се изнервирав од ајкјуто ти ...

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Аналогно на ова, што бараат пола форумџии да коментираат за фудбал кога претпоставувам скоро никој од нив не игра фудбал професионално?

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Сака да каже дека некогаш и некаде татко му(или некој рандом мажјак) ја ебел и мајка ти и мајка му... Според твојата логика, побратими сте... се изнервирав од ајкјуто ти ...

Зш му кажа бе, интересно ми беше како е збунет целиот XD (али разбирам за нервозата и фрустрацијата ;) )

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
А овие овде ќе бараат невини се уште... Колку сме ние значи заостанати...

те молам,излези надвор од твојата куќа/стан,и разгледај околу себе,јас како ВИСОКОИНТЕЛЕГЕНТЕН ти препорачувам тоа,јас би сватил одма зошто ти би ме натерала ова да го направам,пробај и ти да сватиш.Излези надвор,запамти ја реченицава и размисли за светот во кој живееш.Пробај да разбереш..

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Аналогно на ова, што бараат пола форумџии да коментираат за фудбал кога претпоставувам скоро никој од нив не игра фудбал професионално?

А овој нашиов овде мислиш е про-ебач? :D

Зошто мислиш дека ја посвоил телегонијава како филозофија? :D

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643

јас мислев конкретно за него,инаку може и генерално да се однесува,што бара некој да збори за нешто што не го прави или не е таков..
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:34 ---

не извини мора да те поправам злато,немој МОРАЛОТ И ЕТИКАТА се индивидуални работи,ако ти ги немаш не значи дека секој ги нема,неее извини за ова со ебењево.. се заеба гадно со ова сега.. неможе женско што поттекнува од хард-кор конзервативни родители уште повеќе патријахални да се ебе со манијаци,може тоа овие вашиве што се либерални.. ние конзервите не.. почитувај го правото на слобода и индивидуалност и збори во свое име ТЕ МОЛАМ.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
јас како ВИСОКОИНТЕЛЕГЕНТЕН ти препорачувам тоа

Aбе, би го рекол и јас тоа за тебе, и не само јас, туку и останативе можеме ти кажеме дека си високо-интелигентен, ама со тоа не го решаваме проблемчево твое.

Kajgana Shop

На врв Bottom