Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Точно со бројче во возот ќе се седело, 17 вагони прва класа..од кога имаме ние прва класа вагони:pos: Овие Мртв цел филм направија дури и Котевски се јави, не ги гасете може и Свети Стефан ќе се јави да даде еден благослов на тргање.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Тоа телопот со имиња можеше и побрзо да иде. :tapp:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Какви дешафки еееј, умрев од смеење! Ја обожавам Македонија! :D

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Сите вие шо кењате за мтв на крај ке бидете извлечени :D Да се видиш 1000ти извлечен на ова е БЕСЦЕНЕТО за се друго постои мастер кард.
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 23:12 ---
Сите вие шо кењате за мтв на крај ке бидете извлечени :D Да се видиш 1000ти извлечен на ова е БЕСЦЕНЕТО за се друго постои мастер кард.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Точно со бројче во возот ќе се седело, 17 вагони прва класа..од кога имаме ние прва класа вагони:pos: Овие Мртв цел филм направија дури и Котевски се јави, не ги гасете може и Свети Стефан ќе се јави да даде еден благослов на тргање.
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 23:14 ---

само да се хејтало..

него некој да не знае во колку саат каде? и што требаше да се носи? и братми има 17 год мислам дека ќе го пуштат

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Ова е Македонија МТВ е Македонија Видевски е Македонија :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Нека билетите бидат во нашите срца и во нашите глави. Амин.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Нека билетите бидат во нашите срца и во нашите глави. Амин.

М

Мартин`

Гостин
Дома ми викаат ме имало на список демек ме виделе.. а ја никаде не се видов а и нема список уште у пм :mad:

T

Torchyrus

Гостин
Дома ми викаат ме имало на список демек ме виделе.. а ја никаде не се видов а и нема список уште у пм :mad:
мене 10 души на фб ми пишуват дека ме виделе а ја нигде не се видов :D а и можно и сите да се договориле да ме заебават

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Во името на лаптопот, вагоните од прва класа и светиот воз, амин!

Kajgana Shop

На врв Bottom