Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Точно со бројче во возот ќе се седело, 17 вагони прва класа..од кога имаме ние прва класа вагони:pos: Овие Мртв цел филм направија дури и Котевски се јави, не ги гасете може и Свети Стефан ќе се јави да даде еден благослов на тргање.

Какви дешафки еееј, умрев од смеење! Ја обожавам Македонија! :D

Сите вие шо кењате за мтв на крај ке бидете извлечени :D Да се видиш 1000ти извлечен на ова е БЕСЦЕНЕТО за се друго постои мастер кард.
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 23:12 ---
Сите вие шо кењате за мтв на крај ке бидете извлечени :D Да се видиш 1000ти извлечен на ова е БЕСЦЕНЕТО за се друго постои мастер кард.

Точно со бројче во возот ќе се седело, 17 вагони прва класа..од кога имаме ние прва класа вагони:pos: Овие Мртв цел филм направија дури и Котевски се јави, не ги гасете може и Свети Стефан ќе се јави да даде еден благослов на тргање.
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 23:14 ---

само да се хејтало..

него некој да не знае во колку саат каде? и што требаше да се носи? и братми има 17 год мислам дека ќе го пуштат

Нека билетите бидат во нашите срца и во нашите глави. Амин.

Нека билетите бидат во нашите срца и во нашите глави. Амин.

Дома ми викаат ме имало на список демек ме виделе.. а ја никаде не се видов а и нема список уште у пм :mad:

Дома ми викаат ме имало на список демек ме виделе.. а ја никаде не се видов а и нема список уште у пм :mad:
мене 10 души на фб ми пишуват дека ме виделе а ја нигде не се видов :D а и можно и сите да се договориле да ме заебават

Во името на лаптопот, вагоните од прва класа и светиот воз, амин!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom