Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.134
- Поени од реакции
- 83.771
Snuff филмовите се повеќе урбан мит, отколку вистина., сниф филмови кои завршуваат со убиства на сексуалните жртви,
Snuff филмовите се повеќе урбан мит, отколку вистина., сниф филмови кои завршуваат со убиства на сексуалните жртви,
BRIDGEPORT -- Two films depicting the brutal dismemberment of men and women were discovered in the Bridgeport home of a nurse charged with kidnapping and murdering his college-student girlfriend.Snuff филмовите се повеќе урбан мит, отколку вистина.
Нели е парадоксално да има било какви докази за ова што го опишуваш, со оглед на моќта на тие политичари? Уште и јавно достапни за даунлоадирање.Имаш безброј примери на луѓе кои што биле силувани како деца и истите сведочат за за ритуални жртвувања на деца, ама таквите случаеви не се процесиураат низ правосудниот систем, затоа што луѓето кое го прават тоа се премногу моќни.
Таков пример има сведоштва за бивш британски премиер (Тед Хит) и бивш американски претседател (Џорџ Буш постариот) и тоа е документирано со сведоштва на снимки и пишани изјави.
Добро, ајде да речеме дека го прифаќам ова што го кажа. Пробај убеди ме дека има нешто во Тоа, убаво(божествено) во одредени редови како твојот. Што знаеш ти што го научи преку иницијацијата, не мора да е најважната работа, да не те компромитираме....еве десетата најважна работа(вистина) што ја пронајде таму.Ништо не ни е усрано освен простачкиот ум на такви ко тебе кои не знаат ништо ниту пак сакаат да знаат нешто и се надевам ќе ги има помалку во иднина, бидејќи од профаните доаѓаат иницијанти, не од друго место! Среди се... и биди покултурен, простачкиот говор, не е ништо посебно. Научи нешто поеќе за Илуминатите, има материјал доволно, секако имаш време.
Не биди потрошен материјал во времето...
Нели е парадоксално да има било какви докази за ова што го опишуваш, со оглед на моќта на тие политичари? Уште и јавно достапни за даунлоадирање.
Некако ја испуштив врскава на линкот со Илуминатите. Зошто правосудниот систем го осудил црнецов ако бил Илуминат, нели им е страв?BRIDGEPORT -- Two films depicting the brutal dismemberment of men and women were discovered in the Bridgeport home of a nurse charged with kidnapping and murdering his college-student girlfriend.
"Absolute Death and other Strange Occurrences," and "Death: the Final Journey, volume five," were found by State Police during a recent search of Jermain Richards' Beardsley Park Terrace home, according to a search warrant unsealed Monday.
A review of "Absolute Death" states: "This video will leave you in absolute awe of its carnal violence and the true horrors perpetrated by the human race."
The cover of the video depicts a hand holding a bloody knife.
http://www.ctpost.com/local/article/Snuff-films-found-in-accused-killer-s-home-4605677.php#photo-4664445
Ствааарно ова?Тие се моќни ама не и семоќни, и секој човек има слободна воља ѓаволот може да влијае но не може да одлучи место човекот.
Нема што да прифаќаш или неприфаќаш!
Абе Алистер К. твојот учител бил меѓу ретките инсајдери што дал некои информации......ти сега контра неговото учење ли ќе одиш?Нема што да прифаќаш или неприфаќаш!
Не мислам да те убедувам во ништо, само барам да почнеш да учиш за работите за кои дрско коментираш без знаење. Што, темата е во мистерии и сешто може да се дрдори со неколку документарци и 5 есеи од нет?
Браво, ги разоткривте тајните Редови, паднаа
Не мислам и да споделувам што сум научил со и преку моите иницијации...
Таен Ред не е празна фраза која ти ја сервираат медиумите по нивните документарци!
Тие се можат да кажат, ама Илуминатите не се заморуваат со тоа... кој се заморува со глупости? Си ја гледаат работата, постојат и опстојуваат низ еоните.
Тоа е тоа.
Некако ја испуштив врскава на линкот со Илуминатите. Зошто правосудниот систем го осудил црнецов ако бил Илуминат, нели им е страв?
--- надополнето: 2 јануари 2014 во 17:56 ---
Ствааарно ова?
Конкретно, откриени случаеви со педофилија во црквата имаше во многу повеќе познати случаи, отколку некои парадоксални настани кои се поврзуваат со Илуминатите/Масоните. А во меѓувреме папата достигнува најголема популарност кај народот досега.
А.Кроули бил инициран во О.Т.О., со тоа тој е мој Брат. А не учител Што има сега Кроули со темата?Абе Алистер К. твојот учител бил меѓу ретките инсајдери што дал некои информации......ти сега контра неговото учење ли ќе одиш?
Да не беше он ќе си останеше профан.
Не ми го кажа бенефитот од твоето братисување во О.Т.О.А.Кроули бил инициран во О.Т.О., со тоа тој е мој Брат. А не учител Што има сега Кроули со темата?
Ах да, илуминати е тој, издал големи тајни за нив!!! Абе ајде оди читај го Кроули и види што рекол не вака рекла-казала муабети
Познат е човекот знаеме тоа, ама да се меша во се и сешто - премногу е.
Има многу информации, само треба читање, што ти не сакаш да го направиш за да се едуцираш за темата. Ти си љубител на теории на заговори каде што треба само да зјапаш по документарки и да читаш есеи на неписмени новинари кои поврзуваат се и сешто, а вие желни за мистерии и „разоткривање“ бидејќи сте профани, голтате сешто за таа цел.
Доаѓаш и зборуваш што ти дојде прво од било какви извори и што ти е грижа
Немој така...
Па нормално. И за двете твои изјави..Не ми го кажа бенефитот од твоето братисување во О.Т.О.
Jaс да си продолжам со гледање на документарци...на ако сакаш и ти да гледаш нешто http://www.youtube.com/watch?v=IEo9YpjuWkU
Колку ми е смешен моментов со Тајноста на редовите
Со тајни у 3то одделение прекинав да се замарам. Grow the fuck up. Ако ја зборуваш Вистината, you have nothing to hide. И онака тие што сакаат да ја чујат ќе ја чујат, и оние што не сакаат да ја чујат, нема да ја чујат.
Те читам Хепта и те поштуем, и таман ќе те праша некој да кажеш нешо шо уствари не е ветер и магла туку уствари не' занима, "Не не, тајни се тоа братче, nese kazuva toa na sekoi!" Ко Зидарски шо се испосра у "дискусијата" со Ставро Братче или збори или ќути, као да ти кажам, нема средина.
Мал милион пати беше нагласено дека тие тајни не се како оние во секојдневието, дека тие се Знаење кое иницијантот треба да го достигне - да го осознае(открие), а не да го дознае во вид на информација од некого!
Колку ми е смешен моментов со Тајноста на редовите
Со тајни у 3то одделение прекинав да се замарам. Grow the fuck up. Ако ја зборуваш Вистината, you have nothing to hide. И онака тие што сакаат да ја чујат ќе ја чујат, и оние што не сакаат да ја чујат, нема да ја чујат.
Те читам Хепта и те поштуем, и таман ќе те праша некој да кажеш нешо шо уствари не е ветер и магла туку уствари не' занима, "Не не, тајни се тоа братче, nese kazuva toa na sekoi!" Ко Зидарски шо се испосра у "дискусијата" со Ставро Братче или збори или ќути, као да ти кажам, нема средина.