Илуминати

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Snuff филмовите се повеќе урбан мит, отколку вистина.
BRIDGEPORT -- Two films depicting the brutal dismemberment of men and women were discovered in the Bridgeport home of a nurse charged with kidnapping and murdering his college-student girlfriend.
"Absolute Death and other Strange Occurrences," and "Death: the Final Journey, volume five," were found by State Police during a recent search of Jermain Richards' Beardsley Park Terrace home, according to a search warrant unsealed Monday.
A review of "Absolute Death" states: "This video will leave you in absolute awe of its carnal violence and the true horrors perpetrated by the human race."
The cover of the video depicts a hand holding a bloody knife.

http://www.ctpost.com/local/article/Snuff-films-found-in-accused-killer-s-home-4605677.php#photo-4664445

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Имаш безброј примери на луѓе кои што биле силувани како деца и истите сведочат за за ритуални жртвувања на деца, ама таквите случаеви не се процесиураат низ правосудниот систем, затоа што луѓето кое го прават тоа се премногу моќни.
Таков пример има сведоштва за бивш британски премиер (Тед Хит) и бивш американски претседател (Џорџ Буш постариот) и тоа е документирано со сведоштва на снимки и пишани изјави.
Нели е парадоксално да има било какви докази за ова што го опишуваш, со оглед на моќта на тие политичари? Уште и јавно достапни за даунлоадирање.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ништо не ни е усрано освен простачкиот ум на такви ко тебе кои не знаат ништо ниту пак сакаат да знаат нешто и се надевам ќе ги има помалку во иднина, бидејќи од профаните доаѓаат иницијанти, не од друго место! Среди се... и биди покултурен, простачкиот говор, не е ништо посебно. Научи нешто поеќе за Илуминатите, има материјал доволно, секако имаш време.

Не биди потрошен материјал во времето...
Добро, ајде да речеме дека го прифаќам ова што го кажа. Пробај убеди ме дека има нешто во Тоа, убаво(божествено) во одредени редови како твојот. Што знаеш ти што го научи преку иницијацијата, не мора да е најважната работа, да не те компромитираме....еве десетата најважна работа(вистина) што ја пронајде таму. :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Нели е парадоксално да има било какви докази за ова што го опишуваш, со оглед на моќта на тие политичари? Уште и јавно достапни за даунлоадирање.

Тие се моќни ама не и семоќни, и секој човек има слободна воља ѓаволот може да влијае но не може да одлучи место човекот.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
BRIDGEPORT -- Two films depicting the brutal dismemberment of men and women were discovered in the Bridgeport home of a nurse charged with kidnapping and murdering his college-student girlfriend.
"Absolute Death and other Strange Occurrences," and "Death: the Final Journey, volume five," were found by State Police during a recent search of Jermain Richards' Beardsley Park Terrace home, according to a search warrant unsealed Monday.
A review of "Absolute Death" states: "This video will leave you in absolute awe of its carnal violence and the true horrors perpetrated by the human race."
The cover of the video depicts a hand holding a bloody knife.

http://www.ctpost.com/local/article/Snuff-films-found-in-accused-killer-s-home-4605677.php#photo-4664445
Некако ја испуштив врскава на линкот со Илуминатите. Зошто правосудниот систем го осудил црнецов ако бил Илуминат, нели им е страв?
--- надополнето: 2 јануари 2014 во 17:56 ---
Тие се моќни ама не и семоќни, и секој човек има слободна воља ѓаволот може да влијае но не може да одлучи место човекот.
Ствааарно ова?

Конкретно, откриени случаеви со педофилија во црквата имаше во многу повеќе познати случаи, отколку некои парадоксални настани кои се поврзуваат со Илуминатите/Масоните. А во меѓувреме папата достигнува најголема популарност кај народот досега.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.195
Нема што да прифаќаш или неприфаќаш!

Не мислам да те убедувам во ништо, само барам да почнеш да учиш за работите за кои дрско коментираш без знаење. Што, темата е во мистерии и сешто може да се дрдори со неколку документарци и 5 есеи од нет? :)
Браво, ги разоткривте тајните Редови, паднаа :)

Не мислам и да споделувам што сум научил со и преку моите иницијации...
Таен Ред не е празна фраза која ти ја сервираат медиумите по нивните документарци!

Тие се можат да кажат, ама Илуминатите не се заморуваат со тоа... кој се заморува со глупости? Си ја гледаат работата, постојат и опстојуваат низ еоните.
Тоа е тоа.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Нема што да прифаќаш или неприфаќаш!

Не мислам да те убедувам во ништо, само барам да почнеш да учиш за работите за кои дрско коментираш без знаење. Што, темата е во мистерии и сешто може да се дрдори со неколку документарци и 5 есеи од нет? :)
Браво, ги разоткривте тајните Редови, паднаа :)

Не мислам и да споделувам што сум научил со и преку моите иницијации...
Таен Ред не е празна фраза која ти ја сервираат медиумите по нивните документарци!

Тие се можат да кажат, ама Илуминатите не се заморуваат со тоа... кој се заморува со глупости? Си ја гледаат работата, постојат и опстојуваат низ еоните.
Тоа е тоа.
Абе Алистер К. твојот учител бил меѓу ретките инсајдери што дал некои информации......ти сега контра неговото учење ли ќе одиш? :)
Да не беше он ќе си останеше профан.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Некако ја испуштив врскава на линкот со Илуминатите. Зошто правосудниот систем го осудил црнецов ако бил Илуминат, нели им е страв?
--- надополнето: 2 јануари 2014 во 17:56 ---

Ствааарно ова?

Конкретно, откриени случаеви со педофилија во црквата имаше во многу повеќе познати случаи, отколку некои парадоксални настани кои се поврзуваат со Илуминатите/Масоните. А во меѓувреме папата достигнува најголема популарност кај народот досега.

Прво вадиш од контекст тоа линкот е дека постојат тие филмови и таа сексуална ориентација да ја признаеме а? Првин ќе те силува после ќе те убие а во меѓувреме ќе снима, ова мислам не тебе конкретно :icon_lol:.

Второ католичката црква во самиот нејзин врв е збирштина на сатанисти и педофили, енергетски вампири кои се хранат од енергијата на измачувања, силувања, убиства и јавни настани на обожување на некој си папа таму.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.195
Абе Алистер К. твојот учител бил меѓу ретките инсајдери што дал некои информации......ти сега контра неговото учење ли ќе одиш? :)
Да не беше он ќе си останеше профан.
А.Кроули бил инициран во О.Т.О., со тоа тој е мој Брат. :) А не учител :) Што има сега Кроули со темата?
Ах да, илуминати е тој, издал големи тајни за нив!!! Абе ајде оди читај го Кроули и види што рекол не вака рекла-казала муабети :D
Познат е човекот знаеме тоа, ама да се меша во се и сешто - премногу е.

Има многу информации, само треба читање, што ти не сакаш да го направиш за да се едуцираш за темата. Ти си љубител на теории на заговори каде што треба само да зјапаш по документарки и да читаш есеи на неписмени новинари кои поврзуваат се и сешто, а вие желни за мистерии и „разоткривање“ бидејќи сте профани, голтате сешто за таа цел.

Доаѓаш и зборуваш што ти дојде прво од било какви извори и што ти е грижа :)

Немој така...

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
А.Кроули бил инициран во О.Т.О., со тоа тој е мој Брат. :) А не учител :) Што има сега Кроули со темата?
Ах да, илуминати е тој, издал големи тајни за нив!!! Абе ајде оди читај го Кроули и види што рекол не вака рекла-казала муабети :D
Познат е човекот знаеме тоа, ама да се меша во се и сешто - премногу е.

Има многу информации, само треба читање, што ти не сакаш да го направиш за да се едуцираш за темата. Ти си љубител на теории на заговори каде што треба само да зјапаш по документарки и да читаш есеи на неписмени новинари кои поврзуваат се и сешто, а вие желни за мистерии и „разоткривање“ бидејќи сте профани, голтате сешто за таа цел.

Доаѓаш и зборуваш што ти дојде прво од било какви извори и што ти е грижа :)

Немој така...
Не ми го кажа бенефитот од твоето братисување во О.Т.О.
Jaс да си продолжам со гледање на документарци...на ако сакаш и ти да гледаш нешто http://www.youtube.com/watch?v=IEo9YpjuWkU

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.195
Не ми го кажа бенефитот од твоето братисување во О.Т.О.
Jaс да си продолжам со гледање на документарци...на ако сакаш и ти да гледаш нешто http://www.youtube.com/watch?v=IEo9YpjuWkU
Па нормално. И за двете твои изјави..
И не, благодарам, ќе го скокнам документарецот. Сервирани преварени јадења не сакам да ги туркам како храна за мојот ум.
Продолжи...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
:pos:
Колку ми е смешен моментов со Тајноста на редовите :D
Со тајни у 3то одделение прекинав да се замарам. Grow the fuck up. Ако ја зборуваш Вистината, you have nothing to hide. И онака тие што сакаат да ја чујат ќе ја чујат, и оние што не сакаат да ја чујат, нема да ја чујат.
Те читам Хепта и те поштуем, и таман ќе те праша некој да кажеш нешо шо уствари не е ветер и магла туку уствари не' занима, "Не не, тајни се тоа братче, nese kazuva toa na sekoi!" :pos: Ко Зидарски шо се испосра у "дискусијата" со Ставро :D Братче или збори или ќути, као да ти кажам, нема средина.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Со тајни у 3то одделение прекинав да се замарам. Grow the fuck up. Ако ја зборуваш Вистината, you have nothing to hide. И онака тие што сакаат да ја чујат ќе ја чујат, и оние што не сакаат да ја чујат, нема да ја чујат.
Те читам Хепта и те поштуем, и таман ќе те праша некој да кажеш нешо шо уствари не е ветер и магла туку уствари не' занима, "Не не, тајни се тоа братче, nese kazuva toa na sekoi!" :pos: Ко Зидарски шо се испосра у "дискусијата" со Ставро :D Братче или збори или ќути, као да ти кажам, нема средина.
Мал милион пати беше нагласено дека тие тајни не се како оние во секојдневието, дека тие се Знаење кое иницијантот треба да го достигне - да го осознае(открие), а не да го дознае во вид на информација од некого!

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.195

Значи тебе ти е смешно ова и не се заморуваш со тајни и Редови, а бараш од мене одговори и ми велиш како не се ок одговорите...
Јас многупати сум давал линкови до книги, или само книги кажувајќи многу отворено каде и што да бараат за да добијат слика и знаење за работите, а да не биде теории на заговори и слично, бев игнориран ете од такви како тебе, кои им е смешно сето тоа и не сакаат да слушнат, а постојано нешто приговараа. Но си заминаа...толку им е времето за заморување со овие работи.

Ме читаш и чекаш апсолутен одговор на форум. Многупати сум рекол и пак ќе речам: тоа го нема на форум. Јас не сум Зидарски и не сум масон...
Јас зборувам и никогаш не ќутам ако имам што да кажам, и има средина братче, и се вика Средниот Столб! Ама ти не сакаш да слушаш, а доаѓаш да ми „проповедаш“ како ништо не е кажано :)

Абе ајде...

Kajgana Shop

На врв Bottom