Изневерување од одмазда

M

marsovka

Гостин
Одмаздата е глупа работа во основа ти ја цица енергијата и додека ја консумираш убаво се повредуваш но морам да признаам it feels too dаmn good
Инаку е глупо да се одмаздуваш со прељуба па тоа е спуштање на негово ниво тоа не се прави така бе деца ццццц

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Не би се одмаздила на таков начин од причина што не сакам да се сведувам на негово ниво.Всушност не знам дали воопшто би се одмаздила:toe:Едноставно во моментот кога ќе дознаам за тоа тој човек не постои за мене го оставам зад себе, колку и да ми е тешко и продолжувам понатаму со животот.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Не, осекам се себеси*не како предмет х) А и не би сакала да повредам некој со мојте постапки.

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Не паѓам на тоа ниво.. Ако се одмаздувам..ќе се одмаздам на друг начин..:zlo:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Зависи, во случај да го направи тоа и ми го пљука во фаца со гордост тогаш ќе отидам буквално со мајкаи и сестраи ќе се изебам чисто од поквареност.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Е де, не сме деца. Сеа ќе си играме, прво ја ќе се плеснам со друга, па после ти со друг, па изедначен резултат на крај. :icon_roll

Има поразумен начин да се справиш со ваква работа, а тоа е едноставно да му раскинеш и да му забраниш пристап во твојот живот. Ако смета дека вредела една ноќ со друга жена за да го изгуби тоа што го градел долго време со мене, тогаш во ред, негово си е. Ама ако не смета, ете му ја одмаздата, секако ќе се јаде жив што направил таква „ситна“ грешка, ама после ваква работа не би сакала ни да чујам за него ни да размислувам, па сеедно ќе ми биде дали се кае, дали е казнет, или дали му чуе.

Плус изневерување со предумисла треба да значи дека ќе мора да бидам со некого (објект што ќе послужи за спроведување на одмазда) од други причини без воопшто да сакам да бидам со него, а тоа нема да се случи зошто немам желудник за такви работи.

А и онака ќе му раскинам на партнерот од моментот кога ќе дознаам, па нема ни да биде изневерување зошто нема да бидеме веќе заедно. :)

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Ах , :nenene:, не би било тогаш одмазда...За мене најголема одмазда е ладнокрвноста и рамнодушноста...Поголема казна мислам нема...Инаку би се карала, расправала, ќе се дерам ако треба ама за неверство - не знам што би направила , нема да го гледам со исти очи, ќе ми одмили, тоа секако...И не знам, зависи како реагира тој, дали ќе докажи дека се кае или не...Сепак мислам дека работите не би биле никогаш исти:toe:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
ако ме изневери ке и раскинам
а ако ме испровоцира, ќе ја изневерам
99% од случаевите сум изневерувал од одмазда (кога она се понаша као шеф у врска, место да е со меѓусебно разбирање) инаку најмалку битно ми е дали она ќе дознае дека сум ја изневерил (као демек дел од одмаздата) пожелно е да не дознае, пак е моето его исполнето
можеби сум ѓубре, ама мислам дека онаа што искрено ме сака нема да си го бара сама да ја изневерувам, баш како доказ е сегашната женска, ја немам изневерено а одиме скоро 4 месеци:toe:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Дали би го изневериле партнерот доколу дознеате дека тој/таа ве изневерила со друг

Еве и овој линк нека оди во прилог на оваа тема

http://www.dumpalink.com/media/1153383355/Guy_Gets_Caught_Cheating
Ако дознаам дека ме изневерил, ќе му акнам клоца инстантно, па потоа би нашла друг партнер со текот на времето и укажаните прилики. Самиот чин на нискост, односно изневерувањето, ќе придонесе исклучиво за неизбежниот потег - прекинување на врската. Не можам да простам изневерување од ниеден вид, едноставно после тоа не можам да го бакнам на ист начин ни да го гледам, со други зборови... можам да му дадам со задоволство само една меѓу нозе... Значи, на прашањето, дали би го изневерила заради неверство, мојот одговор е не, затоа што тоа би бил по автоматизмот крајот на нашата врска и не би имало време да му ,,вратам".

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
нема зашто да го изварам, кога таа врска пропаднала во моментот кога тој останал со друга.
обично оние кои враќаат мислат деката така ќе си ја ублажат болката или ќе му ја нанесат истата на партнерот. глупости. кога ќе дојде до неверство, јасно е, таа врска нема иднина.

butterfly1135

Tutto questo amore...
Член од
30 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
5
Zasto da se spustam na toa nivo, pa da bidam kako nego.. :nenene: Vo zivotot se se vraka, ako ne od mene ke mu se vrati od nekoja druga, ke pati i toj nekogas :toe:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ако дознаам дека ме изневерил.. Повеќе нема да имам јас кого да изневерам.. Крај е :pipi:
Сепак никогаш не плачам на крајот ама тоа не е начин. Значи одмазда СЕКАКО ама не таква.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Доколку се случи нешто вакво, сигурно одмаздата нема да ми биде изневерувањето. Тоа е нешто најподло и најбедно... Затоа што ќе знам дека ако го направам тоа, ќе бидам ист како онаа која ми го направила тоа на мене...А себеси не би се сметал за такво ѓубре

Kajgana Shop

На врв Bottom