Е де, не сме деца. Сеа ќе си играме, прво ја ќе се плеснам со друга, па после ти со друг, па изедначен резултат на крај. :icon_roll
Има поразумен начин да се справиш со ваква работа, а тоа е едноставно да му раскинеш и да му забраниш пристап во твојот живот. Ако смета дека вредела една ноќ со друга жена за да го изгуби тоа што го градел долго време со мене, тогаш во ред, негово си е. Ама ако не смета, ете му ја одмаздата, секако ќе се јаде жив што направил таква „ситна“ грешка, ама после ваква работа не би сакала ни да чујам за него ни да размислувам, па сеедно ќе ми биде дали се кае, дали е казнет, или дали му чуе.
Плус изневерување со предумисла треба да значи дека ќе мора да бидам со некого (објект што ќе послужи за спроведување на одмазда) од други причини без воопшто да сакам да бидам со него, а тоа нема да се случи зошто немам желудник за такви работи.
А и онака ќе му раскинам на партнерот од моментот кога ќе дознаам, па нема ни да биде изневерување зошто нема да бидеме веќе заедно.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)