ама не умрел за македонија..пишал па што...што направил...како умрел за Македонија...уште никој не ми објасни????????БИТНО човекот пред да умре пишал порака и тоа важна порака да ни даде на знаење дека умира за Македонија
И јас тоа викам...леле леле муабетиве
Македонија се пушува со големо М, патриоту невиден досега! Јас тебе би те горела и од задоволство онака... На тивок пламен... Може и пред институција ако мислиш дека така ќе пренесеме некоја порака до белиот свет - ај донт мајнд.човеков е пизда невидена, да му било до македонија или да сакал да гори за македонија барем ке имал храброст да се запали пред некоја институција и да остави некоја порака...а вака????
Можда тој не е херој, ама ти си сеуште мекотел!(фенси смајли што те тера у пизду материну)се запозапали и еден во дељадровци пред некој ден...и тој ли е херој...
Ајде бе? Какво генерализирање, о какво генерализирање простачко! СЕКОЈ самоубиец рече? Си прочитал за други самоубиства за идеали? Грешка, не звучиш ко да си прочитал весник од почеток до крај - да не имаш гледано на тв мислев...секој самоубица е отпад, слаба алка ... јас навивам за таквите да скокнат..што побрзо толку подобро...
ние другите будали сме што се бориме работиме и правиме нешто добро...колку толку...колку шамари трпиме само од обичниот живот ама продолжуваме понатаму
Јас те охрабрувам во намерата да платиш курва. Ју нид то гет леид! Кретен!ги охрабрувам другите потенцијални самоубици во републикава да скокнат што побргу...
Епа поголема порака од оваа еден пост над овој горе... здравје...Makedoncki напиша:човеков е пизда невидена, да му било до македонија или да сакал да гори за македонија барем ке имал храброст да се запали пред некоја институција и да остави некоја порака...а вака????