Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
E така кажи се... сограѓанин И јас сум од Бт.патем од битола сум и воопшто не сум запнат за голфој не знам колку ми ги прочита претходните прашања, ми треба кола ама барам да не е долга од типот на тие шо ги наброј, веќе имам bmw 320 2.0 disel 2001
Е ова треба да го кажиш... дека бараш возилце за жената + веќе имаш едно поголемо. Мене ако ме прашаш, конкретно, јас би ти рекол да бараш мала кубикажа... Тука ти влегува Фиеста (1.8 Д, 60 кс) голф 3-ка со 90 кс, Клио 1.9 д (по можност со 2 врати, поефтин ќе го платиш каде каде). И нека не те плашат сервисите ич. Математиката е: купуваш поевтино возило (немора да е голф, да речиме клио), го плаќаш 2500-3000 евра, и имаш уште 1000 евра за поправки. Директ во сервис, нека му сменат сите потрошни матерјали (филтри, каиши, затегачи, предница) и рает си едно 4-5 години.zenatami ako ja zemi ke ja napraj lom zamisli vo guzva v centar pod pritisok - svirenje od drugi koli ( ejjjjjjjjjjj ja zaborajv podrskata ) да земи паралелно паркирање без браник ке си дојди дома , плус 9 градска е скапо , одржување е скапо минимална поправка испод 50 евра нема, филтерце милтерце спружисе 3000 . значи незнам по кој пат ќе се повторам ама пак ќе речам гледам градска максимум максимум да не е над 7, и се мислам мегу ц3, а2 , голф 4- не дека сум запнал ама од тројца луге со ке прасам двајца ми велат голф 4 ем економични ем ефтини за одржување, пошто не се разбирам реков фино уредно да си прашам на форум
Доста и е на невестата, посекако за 3 години единствено место кај шо нема да биди чукнат ќе биди кровот. Од искуство ти зборам, во 2003-та купивме Фиеста (произведена 1994) за мајка ми... Ене ја и ден денес се тркала, ама цела е испофаќана.
Ем е quatro, ем е караванE sega ako ne se lazam toa Audi-to na Dzis mislam ednas rece deka e Quatro ( 4x4 ) i toa trosi troa povekje...