Se edno od kaj e pogovorkata, prevedi si ja kako sakas isto ke ti kaze... Nema sto da se ubeduvame, razgovarame na tema "poloven avtomobil" i sporeduvame mislenja iskustva i red slicni raboti. I ova e tvoe razmisluvanje, moeto e poinakvo. Spored mene Audi od '97 so 200 000 e popameten izbor od bilo koja Corsa, Punto, Clio i slicni benzinci od 2004 so 100 000km. Ubeden sum deka toj dizel vo Audito ke gi nadzivee site benzicni sto ti gi nabrojav. Da ne zboruvame za karoserijata, koja e dvojno pocinkuvana i kazi mi iskreno kolku skapani Audija si videl, pa sporedi gi so drugite koli od taa pa i nesto ponova generacija. Ne me svakjaj pogresno, cenam i jas ponovo, normalno. Ama smetam deka dobivam povekje so toa Audi otkolku so Corsa ili Punto. Od nekoja pricina Audi cenam povekje od sekoja druga kola ( nekoj ceni BMW, Nekoj Mercedes, ima ludje sto se izgoreni i po japonski vozila ).
I jas sakam nova kola ili barem nekoja od 2007-08 ( A3, A4 ), ama momentalno e tolkav budzetot, so nadez deka vo bliska idnina ke se podobri