Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Нема кај мене борд компјутер (или незнам да го пуштам... сервисот ако помини кај километрите се пали OIL SERVICE ама освен километражник и температура незнам како да го свртам да покажува потрошувачка)... турив 30 литри нафта, поминав 430 км и остана некое литро... Не ја потроши цела. Ама резерварот е низок, така да на 1/4 при крај се губи остетот за гориво и нагло паѓа до 0. Од една страна знам дека има гориво, од друга страна страшно е за гледање . Ако туриш макар и 300 денари се крева над 1/4. Инаку кватрото заради преносот лапа литар-литар и пол повеќе од обичното.tvoeto e quatro a, zatoa me zacudi koga rece okolu 7 ti pokazalo otvorena posto i so brkanje ( se razbira nemoze da go vozis 200 non stop sepak e dizel ) 6.1 - 6.2 ke mi pokaze so klima, mada vikaat klimatronikot ne se odrazuva na potrosnjata, znaci sakam da kazam mnogu mnogu isplatliva kola e
А дека 200 нон стоп ќе возиш тешко... Еднаш кренав колку да видам и тоа беше. Најчесто 130-140 по автопат, на регионалните 100-110.