TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Good luck with that.Cherry патлиџани, држат добра цена во лето
Good luck with that.Cherry патлиџани, држат добра цена во лето
Стварно и јас сум размислувал за овие.Незнам а и не сум сретнал некој што ги произведува овие во Македонија.Само незнам со пласманот како ќе иде а македончето незнам во која мера ги конзумира овие.Све се сведува на едно добро истражување на пазарот па ако испадне нешто може да се почне ако имаш земјаCherry патлиџани, држат добра цена во лето
За пласманот сам појди од ресторан,до ресторан ќе ти ги откупат. Пари на рака дават одма.Барем јас знам таков пример.Ако не се лажам и цена на килограм се движеше од 200-300денари.Стварно и јас сум размислувал за овие.Незнам а и не сум сретнал некој што ги произведува овие во Македонија.Само незнам со пласманот како ќе иде а македончето незнам во која мера ги конзумира овие.Све се сведува на едно добро истражување на пазарот па ако испадне нешто може да се почне ако имаш земја
кој е приносот ???Good luck with that.
Good luck with that.
И каде може да се најдат семиња за ваквиот вид на домати?кој е приносот ???
Во просек околу 3 кг по растениекој е приносот ???
Пиши ми пп од кај си и колку семе сакаш.И каде може да се најдат семиња за ваквиот вид на домати?
Доста бе со тие стереотипи, ние овде овчари паметњаци сме тие глупи биле, па све има готово да се купи, грав сваре запржен, ориз со зеленчук сварен не ми текнува сеа триста примери зашто да нема и горови сварени јајца?еве до кај оди заглупавената маса народ (америка )
готови тврдо варени јајца-
да не потрошиш 5 минути од своето ценето време да свариш јајца( којзнае, на што би ги трошел тие 5 мин- можеби на медитација )Доста бе со тие стереотипи, ние овде овчари паметњаци сме тие глупи биле, па све има готово да се купи, грав сваре запржен, ориз со зеленчук сварен не ми текнува сеа триста примери зашто да нема и горови сварени јајца?
па немаат сите услови во моментот да варат јајце, да беше така ништо готово немаше да се продава, ни кафе, ни јадење, секој може да одвои 3 минути да зоврие кафе и да стави во термосче, ама вуала Нес кафе продава кафе за носење во пластична затворена чаша.да не потрошиш 5 минути од своето ценето време да свариш јајца( којзнае, на што би ги трошел тие 5 мин- можеби на медитација )
Како да нема сали во македонијаЈас би отворил,простор,како во Америка и други земји што има,за спортисти,сала онаква со јажиња и триста чуда внатре,и некој добар тренер внатре...од тоа пари би се вадело,само доколку нашиве клубови им текне да ги користат таквите сали...
На каква сала мислиш ?
па да ти кажам и има. од кога ни ги потекоја мадињата како водата од чешма е штетна и незнам што, нормално дека ке купуваат здрава со сите минерали и витамини катјони и анјони најобична вода во шише. и ке ја платат 1000 пати поскапо!Другo
Негазирана обична вода, ја прави Пелистерка кај нас, будали има на секоја чешма нели?
башка дали кокшките кои ги снесле јајцата
се трчани по фармата или само на едно место седат. т