Игра со најдобра приказна?

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
MAFIA 1
RED DEAD REDEMPTION
GTA SAN ANDREAS
GTA VICE CITY
MAX PAYNE 1 i 2

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
@Noorotic
Абе не треси глупости каква Дота. За хероите пишувало. Дота е напраена за забава и battle Мод да речам за гејмерите, му текнало на некој да измеша нешто од Warcraft. Каква врска има дота, нема никаква приказна таа, се е земено од Warcraft и ништо не е поврзано.

п.с. Лично ги имам поминато сите делови од wacraft, па дури и катаклизам новиот. "Член" сум на тој дел од гејмери, и дота сум ја играл и нема никаква врска со тоа што се работи warcraft.А и не ја прават истите дизајнери.
па на тебе ако не ти се свиѓа незначи дека не е добро, не си сам во светот спушти се доооле оо о опшутено љубави спуштисе доооле
--- надополнето: Aug 4, 2011 2:05 PM ---
Те молам приказната на Дота раскажи ми ја.
ти глуп си или стварно се правиш дека си, ти реков ипа повеке кратки приказни за хероите ги пишува во дескришнот на херојјот ако сакаш прочитај си не сум ја наратор да ти раскжувам и и и спуштисе доооле

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
хахах добарр! дота е сосема различна игра иако го користи енџинот од воркрафт сосема друг е концептот не е стратегија туку нешто како рпг акција, и бтв ти си луд.
Со дота пораснав! И е една обична игра без приказна и без размислување. Ти всушност знаеш ли што значи зборот дота ? Ако незнаеш пиши ќе ти кажам. Нема зошто повеќе да пишувам!

Ајде да не ми е без везе топиков. Еве уште две игри со јака приказна

IGN Rewind Theater

Call of Duty - за оваа неможам да најдам некоја добра слика

За Хбох 360 се работи

B

BrunoFresh

Гостин
@Noorotic
Што ти е бе доташу? Читаш горе што се бара во темава? (Игра со најдобра приказна)
Немислам да се расправам, гледај што пишува, што бара во темава а не која игра ти се допаѓа. И полека со тој стакларот.
Игра со најдобра приказна
@Suhoj
Утре идам на одмор, па ко ќе се вратам ќе те послушам :)

С

сашенко

Гостин
па на тебе ако не ти се свиѓа незначи дека не е добро, не си сам во светот спушти се доооле оо о опшутено љубави спуштисе доооле
--- надополнето: Aug 4, 2011 2:05 PM ---

ти глуп си или стварно се правиш дека си, ти реков ипа повеке кратки приказни за хероите ги пишува во дескришнот на херојјот ако сакаш прочитај си не сум ја наратор да ти раскжувам и и и спуштисе доооле
Знам тоа за хероите не се прави како да не ме разбра.Со WarCraft сум многу одамна.Тоа што го пишува за хероите е дел од таа приказна нормално ама ме интересира дали ја знаеш целата приказна на играта.Како почнува, што се случува понатака...? АКо пратиш World of WarCraft или светот на вар крафт тогаш ти е јасно како идат работите, ама ако ти била интересна приказната не посака да продолжиш на Wow? Знам многу луѓе што бевме запалени по играта и кога искочи Wow тоа беше цел свет креиран за хероите на War Craft.Тоа беше нивниот свет и целата приказна таму се случуваше.На приватните сервери имаше по 4 000 илијади луѓе онлајн и играта е 100 пати подобра од Дотата што си ја играл ти.Ако во Дота интересно беше што се натпреваруваш со други и и имаш свој еден херој на Wow не стаза него имаше цел свет и твој херој и имаш многу повеќе играчи покрај тебе плус со феноменалната графика и сите тие работи кои ја прават Wow тоа што е чуството е каде каде подобро од тоа на Дота.Едноставно овде го имаш истото само во многу подобрена и поквалитетна верзија со многу повеќе луѓе и борбата трае неограничено и постојано.Плус слободата во движењата каде сакаш да одиш и да организираш разни ствари за кои Дота е ограничена многу.Обично тие што ја познаваа приказната и што ја научија Wow го дочекаа како нов предизвик и си го продолжија филмот од Dota.Тие што не разбираа и не можеа да играат Dota или играат само колку да се рече дека играат а не научија што всушност се и што прават во играта не можеа да се снајдат на Wow и за нив тоа беше шпанско село.Затоа ти реков остај ги хероите, штом знаеш што пишува за нив добро.Ама приказната дали ја имаш поврзано дали ти е јасно што се случува и зошто се тие работи така? Ке те поканев на Wow..

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Знам тоа за хероите не се прави како да не ме разбра.Со WarCraft сум многу одамна.Тоа што го пишува за хероите е дел од таа приказна нормално ама ме интересира дали ја знаеш целата приказна на играта.Како почнува, што се случува понатака...? АКо пратиш World of WarCraft или светот на вар крафт тогаш ти е јасно како идат работите, ама ако ти била интересна приказната не посака да продолжиш на Wow? Знам многу луѓе што бевме запалени по играта и кога искочи Wow тоа беше цел свет креиран за хероите на War Craft.Тоа беше нивниот свет и целата приказна таму се случуваше.На приватните сервери имаше по 4 000 илијади луѓе онлајн и играта е 100 пати подобра од Дотата што си ја играл ти.Ако во Дота интересно беше што се натпреваруваш со други и и имаш свој еден херој на Wow не стаза него имаше цел свет и твој херој и имаш многу повеќе играчи покрај тебе плус со феноменалната графика и сите тие работи кои ја прават Wow тоа што е чуството е каде каде подобро од тоа на Дота.Едноставно овде го имаш истото само во многу подобрена и поквалитетна верзија со многу повеќе луѓе и борбата трае неограничено и постојано.Плус слободата во движењата каде сакаш да одиш и да организираш разни ствари за кои Дота е ограничена многу.Обично тие што ја познаваа приказната и што ја научија Wow го дочекаа како нов предизвик и си го продолжија филмот од Dota.Тие што не разбираа и не можеа да играат Dota или играат само колку да се рече дека играат а не научија што всушност се и што прават во играта не можеа да се снајдат на Wow и за нив тоа беше шпанско село.Затоа ти реков остај ги хероите, штом знаеш што пишува за нив добро.Ама приказната дали ја имаш поврзано дали ти е јасно што се случува и зошто се тие работи така? Ке те поканев на Wow..
Ова ти е сериозно, "феноменалната графика" ??

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
starcraft, Prince of Persia(sands of time triology) tiberian sun ,call of duty modern warfare,mafia itn.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Mafia 2
COD WaW
COD Black Ops
MOH Pacific Assault
Nfs Most Wanted

pHiLLiPcHo