Игра со најдобра приказна?

Член од
16 јуни 2014
Мислења
10
Поени од реакции
11
има ли некој играно Fable:The Lost Chapters?Според мене има многу добра приказна, а исто и гејмплејот е добар...

Член од
15 јули 2015
Мислења
10
Поени од реакции
0
Која е подобра мафиа 1 или 2
Мислам на приказна

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.677
Поени од реакции
42.250
Која е подобра мафиа 1 или 2
Мислам на приказна
кецот го заиграв но се изнервирав со контролите, изиграв неколку мисии само добра беше но за мене двојката е перверзии 4 пати ја имам свртено и којзнае колку саати инака сум се глупирал низ градот тепајќи цајкани. Приказната е врв, гејмплејот исто така, графиката да не збориме, сеа аито е малце глупо напраено на луѓето околу и цајканите но кај секоја игра е така:D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Alone in the dark-The new nightmare
Silent Hill 2
Sherlock Holmes-The Awakened(да не ја барам вака некако одеше насловот)
Legacy of Kain-Defiance

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
треба дум да ја играш пошто си у овој жанр :D
Играна ми е(eден дел 2005) :D
Ограничен сум со играчките способнисти на посраниов лап топ пошто десктопот ми прегоре и појде јабана....
Еден ден....еден ден че имам уба машина и че изиграм се после 2011-та хр хр.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Све што е излезено од Telltale Games е боли глава човече. The Walking Dead двете... два пати плачев на играта ебате пичката, после глеав PewDiePie како ги игра и он плачеше на истите места, ама предобро е направена бе, се соживува човек со играта, не е можно без емоции да ја играш. 20 и кусур годишни магариња плачат пред монитор ебате, кај го има тоа. Сакам да ми ја избрише некој меморијата и од ново да ги изиграм.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Fallout 1 и 2. Подобри игри од тие за мене нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom