Игра со најдобра приказна?

B

BrunoFresh

Гостин
Изгледа не си ја доиграл до крај. И филмчината си ги гасел :) Не е тоа поентата само иди во америка и живеј тука. Види една работа, земи сврти ја играта со се филмчина да ги изгледаш, потоа види ги продолженијата серијалите на GTA 4. АКо те интересира има уште 2-3 продоолженија секако на GTA 4 :)Ко ќе поминиш се ова, јави ми, за сега заврши разговоро.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.606
Поени од реакции
2.224
^
На никоја игра колку и да е здодевна не гасам филмчиња.Играта ја изиграв до пола некаде па го загубив сејфот и немав нерви да почнувам одново.Знам за другите серијали со епизоди од либерти сити но имав проблем со копмјутерот па ги одбегнав нив.
Едноставно не ми се свиѓа приказната, можебо подоцна во играта има некој пресврт до кој не сум стигнал, но ке си останам на моето мислење.Претходните две игри од овој серијал имаа подобра приказна според мене.А игра со најдобра приказна убиделиво ми е Мафија 2.
Нека биде крај на разговорот:)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Изгледа не си ја доиграл до крај. И филмчината си ги гасел :) Не е тоа поентата само иди во америка и живеј тука. Види една работа, земи сврти ја играта со се филмчина да ги изгледаш, потоа види ги продолженијата серијалите на GTA 4. АКо те интересира има уште 2-3 продоолженија секако на GTA 4 :)Ко ќе поминиш се ова, јави ми, за сега заврши разговоро.
Филмчињата не раскажуваат приказна, играњето раскажува. Ако авторите не успеале да направат ти да ја примиш приказната преку играњето, ништо не направиле.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
1. SILENT HILL
2. Hitman
3. No one lives forever
4. Syberia

Член од
12 септември 2011
Мислења
129
Поени од реакции
80
Јас како што знам. Warcraft Loreот е прогласен за најдобар, подобар и од Lord of the Rings и Harry Pother и TES и други. А и јас се согласувам. Сум ги прочитал сите Warcraft книги, LotR и Elder Scrolls по нешо, ама најквалитетна приказна ми има Warcraft.
Значи да го одговорам прашањето, ќе морам да кажам дека игра со најдобра приказна е Warcraft III, без сомнение, а второ место и давам на Starcraft2.
Иско сите одговори имаа заслуга, и сите игри што беа спомнати над мене се со супер приказна. Кон таа колекција ќе ја додадам и Deus Ex. :)
Многу уживам во игра со добра приказна!! :D

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
Јас како што знам. Warcraft Loreот е прогласен за најдобар, подобар и од Lord of the Rings и Harry Pother и TES и други. А и јас се согласувам. Сум ги прочитал сите Warcraft книги, LotR и Elder Scrolls по нешо, ама најквалитетна приказна ми има Warcraft.
Значи да го одговорам прашањето, ќе морам да кажам дека игра со најдобра приказна е Warcraft III, без сомнение, а второ место и давам на Starcraft2.
Иско сите одговори имаа заслуга, и сите игри што беа спомнати над мене се со супер приказна. Кон таа колекција ќе ја додадам и Deus Ex. :)
Многу уживам во игра со добра приказна!! :D
Да си жив и здрав, си ме изнасмеал. Како може тој lore да биде подобар, кога толку работи имаат крадено од Толкин. Дури и самите Blizzard имаат кажано дека најголема инспирација кога ја правеле Warcraft им била Lord of the Rings. Од Blizzard би ти се смееле кога би го прочитале ова сега што го напиша.

Член од
12 септември 2011
Мислења
129
Поени од реакции
80
Да си жив и здрав, си ме изнасмеал. Како може тој lore да биде подобар, кога толку работи имаат крадено од Толкин. Дури и самите Blizzard имаат кажано дека најголема инспирација кога ја правеле Warcraft им била Lord of the Rings. Од Blizzard би ти се смееле кога би го прочитале ова сега што го напиша.
:D
Друже ако го прочита убаво postот ќе приметеше дека не реков ја дека е боље, туку дека реков дека сум прочитал негде дека Warcraft има најдобар Game Universe. Ја многу го сакам Толкен, и неговите дела, уше ги имам LotR книгите на PC. Самиот факт дека мене поише ми се свиѓа Warcraft, е мое лично мислење.
Прати убаво post пред да ОБВИНУВАШШШШШ!!!
КАКО НЕ ТИ Е СРАМ?!:D:P
позз :)

Член од
1 јануари 2012
Мислења
193
Поени од реакции
31
Call of Duty Modern Warfare серијалите... ХАХА сепак на крај стариот Captain Price ги зезна на сите... само тој преживеа одкако го уби Vladimir Makarov :D

RIP Roach, Ghost, Gaz, Soap, Sandman, Frost, Alan, Kamarov, Yuri и многу други :(

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.134
Поени од реакции
30.247
Deus Ex: Human Revolution.
Можеби затоа што со вакво сценарио ќе се соочиме во наредните неколку години, ги разгледува стереотипите околу трансхуманизмот, и прашањето дали е во ред човекот сам да превземе чекор во сопствената еволуција.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
dead rain дека ти си ја креираш приказната, а помеѓу омилени ми се и Аssassins Creed и Франшизата на Modern Warfare дека сум огромен CoD фанбој.

Kajgana Shop

На врв Bottom