Игра со најдобра приказна?

B

BrunoFresh

Гостин
Crysis 1
Crysis Warhead
и Crysis 2.
(Межи тоа има некој special editor, Но не сум го играл а и мислам дека нема дел од приказната. Се продолжува во Crysis 2.)
Добра прикажна има за љуботелите на First-Personal Shooter.
Има многу добри филмчина во целата игра која ја објаснуваат приказната, нон стоп си запознаен со новосите и што како било претходно. Зошто се така е на играта. Изиграјте ја !

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Дота
--- надополнето: Aug 4, 2011 9:38 AM ---
Дота

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Сеуште не е излезена.

Инаку вака со листање на наслови ништо не правиме.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
WTF !? Dota ?! И најдобра приказна е тоа што пишело многу за херојот. Абе ви го испила игра мозокот..
Кога сме кај најдобра приказна шознам, GTA сериите можда...

С

сашенко

Гостин
зашто се чудиш... за секој херој коа го селектриташ има едно 20-30 реда напишано како кратка приказна за него и тие ми се интересни
Ти си луд Дота не е игра туку е дел од игра како прво.А како второ јас сум сигурен не ни ја знаеш приказната на таа игра.Warcraft има феноменална приказна мислам дека треба да има и филм за неа.

За мене War Craft има одлична приказна ама немам играно многу игри а и тие што ги спомнувате со добри приказни исто ги немам играно така да во споредба со нив како е незнам.World of War Craft ми остана мојата омилена игра најмногу поради приказната.Ама ја оставив одамна...

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Ти си луд Дота не е игра туку е дел од игра како прво.А како второ јас сум сигурен не ни ја знаеш приказната на таа игра.Warcraft има феноменална приказна мислам дека треба да има и филм за неа.

За мене War Craft има одлична приказна ама немам играно многу игри а и тие што ги спомнувате со добри приказни исто ги немам играно така да во споредба со нив како е незнам.World of War Craft ми остана мојата омилена игра најмногу поради приказната.Ама ја оставив одамна...
хахах добарр! дота е сосема различна игра иако го користи енџинот од воркрафт сосема друг е концептот не е стратегија туку нешто како рпг акција, и бтв ти си луд.

С

сашенко

Гостин
хахах добарр! дота е сосема различна игра иако го користи енџинот од воркрафт сосема друг е концептот не е стратегија туку нешто како рпг акција, и бтв ти си луд.
Те молам приказната на Дота раскажи ми ја.

B

BrunoFresh

Гостин
@Noorotic
Абе не треси глупости каква Дота. За хероите пишувало. Дота е напраена за забава и battle Мод да речам за гејмерите, му текнало на некој да измеша нешто од Warcraft. Каква врска има дота, нема никаква приказна таа, се е земено од Warcraft и ништо не е поврзано.

п.с. Лично ги имам поминато сите делови од wacraft, па дури и катаклизам новиот. "Член" сум на тој дел од гејмери, и дота сум ја играл и нема никаква врска со тоа што се работи warcraft.А и не ја прават истите дизајнери.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101

Има план за филм.

А на темава :
Fallout 1 /2 , Halo , The Witcher , некои од краевите на Way of the Samurai 3.

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
dead space
--- надополнето: Aug 4, 2011 1:29 PM ---
Crysis 1
Crysis Warhead
и Crysis 2.
(Межи тоа има некој special editor, Но не сум го играл а и мислам дека нема дел од приказната. Се продолжува во Crysis 2.)
Добра прикажна има за љуботелите на First-Personal Shooter.
Има многу добри филмчина во целата игра која ја објаснуваат приказната, нон стоп си запознаен со новосите и што како било претходно. Зошто се така е на играта. Изиграјте ја !
far cry i doom 3
manhunt 2 izigraj gi ce prajme muabet :)))

Kajgana Shop

На врв Bottom